• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przed chwilą dzownilam do szpitala żeby się wypytać to takie słowa i taka jazdę miałam że szok . Nigdy więcej . Ale rozmawiałam z moim ginekologiem i mam wziąć paracetamol i odpoczywać .
To do innego próbuj. A jakby ktokolwiek chciał Cię odesłać, to poproś o to na kartce, że odmawiają przyjęcia. To jest bardzo ważne, tu chodzi o Twoje zdrowie. Zrobią usg i nikt żywej ciąży nie usunie, tym nie ryzykujesz. A tak sami zobaczą jak jest i zdecydują. Gorączka nie jest z niczego, więc proszę, walcz o siebie i swoje prawa

reklama
Wiecie co albo Ewelina coś kręci albo sama już nie wiem...
Na logikę- jeżeli coś Ci dolega ,totalnie źle się czujesz czy przyszło wam do głowy że y dzwonić na SOR?
No na litość boską.Tel chyba byłby moja ostatnią rzeczą którą bym wykonała.Zbieram dupę i jadę na szpital po h... tam dzwonić.

jedz tam po prostu i już nie dzwon, bo ta baba jakas szurnieta jest, niech się sama na policję poda.
Pojadę mam nadzieję że organizm da sobie radę. Mierzyłam teraz temperature po godzinie i spadła do 37,7 po 2 dawkach paracetamolu . Jak na razie nie mam bólu ani krwawienia . Jestem w kontakcie z ginekologiem

Pojadę mam nadzieję że organizm da sobie radę. Mierzyłam teraz temperature po godzinie i spadła do 37,7 po 2 dawkach paracetamolu . Jak na razie nie mam bólu ani krwawienia . Jestem w kontakcie z ginekologiem
Ale dziewczyny cię ostrzegały, radziły nie słuchałaś tylko obrażała się.Chyba jednak Ci lekarze mało wiedzą....
Jedz na SOR i odezwij się co i jak .
Trzymam kciuki żeby było ok

Wiecie co albo Ewelina coś kręci albo sama już nie wiem...
Na logikę- jeżeli coś Ci dolega ,totalnie źle się czujesz czy przyszło wam do głowy że y dzwonić na SOR?
No na litość boską.Tel chyba byłby moja ostatnią rzeczą którą bym wykonała.Zbieram dupę i jadę na szpital po h... tam dzwonić.
bo moim zdaniem to troll. Nie wierzę, że ludzie są tak głupi.

O matko, dziewczyno, Ty jedź tam jak najszybciej a nie dzwoń, pisz tutaj itd. Możesz tu pisać z auta albo poczekalni. Ale JEDŹ! Wiadomo, że po lekach temperatura trochę spadnie, ale po raz kolejny już może nie spaść, bo będzie za późno!

Czytam, czytam i ku.qa nie wierzę.
Albo coś mocno ściemniasz albo sama nie umiesz konkretnie rozmawiać z lekarzami. Każdy lekarz "podobno" daję ci nadzieję (widocznie im nie mowisz kiedy był ostatni stosunek). W szpitalu "podobno" nie chcą ci pomóc. Może służba zdrowia w Polsce nie jest idealna ale nie wierzę w to co czytam.
Dalej sobie leż z martwą ciąża i czekaj na cud. Powiedz tylko swojemu mężowi, żeby nie żądał odszkodowania za twoją śmierć.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry