• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie mnie to też ciekawi bo ja np. w tej CP plamiłam od początku ciąży, też miałam różne konsultacje i nikt nie dał mi żadnych leków podtrzymujących więc zawsze zastanawia mnie skąd się biorą Ci lekarze co dają to profilaktycznie czy jak 🤷‍♀️
ja to samo, dostałam luteine na plamienia a jak okazało się,że to CP kazali od razu odstawić bo JEDYNIE MI ZASZKODZI

reklama
@EWELISIA 19 na ludzki ROZUM ile masz lat ? 19 jak w awatarze ? SEKS 05.12 dzisiaj jest 26.01 . Masz kalendarz ? Na bank masz. To teraz logicznie zacznij myśleć i zobacz ile dni minęło. Może w końcu zrozumiesz, że TWOJE ŻYCIE STOI W MARTWYM PUKNCIE

Za tydzień to Ciebie może już nie być a my będziemy kur** w brodę sobie pluły, że NIE WYTŁUMACZYŁYŚMY CI CHOĆ PRÓBOWAŁYŚMY .
czym Ty się przejmujesz? Gdyby chciała, to jedna z drugą byśmy postawiły na nogi kogo trzeba. Ona ma gdzieś Twoje nerwy, po co je sobie szargasz?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry