Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to mało jeszcze znasz historii. Ja miałam komplikacje, opisałam względnie dokładnie. Chciałam mieć planowane cc, bo panicznie bałam się sn, a przecież parę tysi to nic w porównaniu ze spokojem psychicznym. Niestety, nic nie poszło po mojej myśli.Nie zakładam, dlaczego mam mieć komplikacje?
Nawet tu na forum kobiety piszą, że po cc krocze nieródki a psn to komplikacje i rozerwanie.
No ja miałam CC. Dostałam zapalenia macicy. Zamiast mniej boleć, z każdym dniem było gorzej. Wypisali mnie do domu, bo niby wszystko super się goiło. Po miesiącu wróciłam do szpitala na leczenie. A dziś Blizne mam od jednego końca brzucha do drugiego i kłopoty podczas badania ginekologicznego, bo tak mi podciągnęli szyjkę, że ciężko wziernik założyć. A jak byłam na oddziale, to dziewczyna przyszła na rekonstrukcje pęcherza, bo niestety jest to częste powikłanie po CC. No i jeszcze macica w miejscu cięcia może się nie chcieć zrosnąć. Może warto, byś poczytała o możliwych komplikacjach, bo niestety wyrazisz na nie pisemną zgodę.czy cc jest takie straszne?
Jak widzę taki wpis to serio aż mi się w brzuchu wywraca.. dzieciątko ładniejszej ? Narzeczony źle zniesie ? Nie chcę wiedzieć co Ty masz w głowie. Chyba się Paniusia o kilka filmow i Instagrama za dużo naogladala.a co innego można podać za przyczynę do cc. Ja nie chcę rodzić, potem podobno są komplikacje, sam poród nie wiadomo jak narzeczony na takie widoki niebardzo a ja chcę piękny poród rodzinny. cc zawsze lepiej i podobno dzieciątko ładniejsze. Mój doktor namawiał na cc, bo ułożenie a teraz z tym obrotem mówi nie ma wskazań. Na innym forum dużo hejtu dostałam, bo niby sn takie dobre nie wierzę wto.
Mogłabyś, gdybys miała sensowne powody.
Bo powód, ze mąż ci powie, ze zostało ci wiadro jest na poziomie wód gruntowych.
Cc ze względu na ładne zdjęcia poporodowe jest conajmniej trywialny.
Wiesz, dzieci nawet z cc mogą się urodzić ze znamionami. Na twarzy, główce, całym ciele. Intensywnie czerwone znamiona. Co wtedy, oddasz położnym, bo ci kiepskie zdjęcia wyjdą?
Pomijam już to, ze ty po takiej operacji będziesz wyglądać na tyle nieatrakcyjnie, ze twój facet napewno to „miło” skomentuje. Widzę, ze ma odpowiednie zapędy.
Przecież istnieje takie coś jak ochrona kroczaNie zakładam, dlaczego mam mieć komplikacje?
Nawet tu na forum kobiety piszą, że po cc krocze nieródki a psn to komplikacje i rozerwanie.
Nie zakładam, dlaczego mam mieć komplikacje?
No cóż, było takie jak napisałam. Dla mnie nie było straszne, ale podeszłam do niego ze świadomością że to będzie krwawa rzeźnia, a nie cud miód. No i była rzeźnia, ale bez komplikacji. Więc dla mnie nie było strasznie. Cieszyłam się że nie rodzę sn bo też bałam sie bólu, powaznego pekniecia krocza, tego że nie bede w stanie "wypchnąc" dziecka, ze bede rodzic 20 godzin itd.czy cc jest takie straszne?
Bo komplikacje mogą wystąpić zawsze? Nie ważne jaki poród? Ryzyko niesie zarówno sn jak i cc. Naprawdę warto przeczytać dla samej siebie, żeby wiedzieć na co się godzisz i podpisujesz zgodę. Rzadko kiedy poród wygląda tak jak sobie wymarzylysmy lub zaplanowałyśmy, bo jest za wiele zmiennych, które mogą się wydarzyć.Nie zakładam, dlaczego mam mieć komplikacje?
Dziewczyny o jakich wy kompilacjach mówicie? Przecież zdjęcie na być ładne, poród rodzinny wymarzony ( pewnie z cesarka w pełnej narkozie również ;D) wszystko wiadomo w pełnym makijażu. Po tym założyć trzeba stringi i kolejna sesja. Wrrrr co za czasy.......