Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak[emoji20] przez covid bylam sama wiec pierwszy dzien prawie dziecka nie widzialam[emoji20][emoji24] taki szpitalCzemu nie chcesz rodzić sama? Ja musiałam mieć poród zakończony cesarka , co prawda bardzo szybko się po cięciu pozbierałam , ale w końcu to jest operacja nie zabieg, może być szereg komplikacji ... I uwierz mi, brakuje później tego pierwszego kontaktu z dzieckiem , tak skóra do skóry , bo przy CC tylko Ci pokazują dziecko i zabierają
Ja rodziłam 6 tygodni temu i dali mi syna do przytulenia, a po dwóch godzinach był już u mnie na karmieniu.Oj tak[emoji20] przez covid bylam sama wiec pierwszy dzien prawie dziecka nie widzialam[emoji20][emoji24] taki szpital
Cesarka jest równie niebezpieczna, nie mam zamiaru cię hejtować tylko chce zrozumieć czemu chcesz na własne życzenie mieć CCNie chce sn, bo to niebezpieczne. Proszę bez hejtu, ale nastawiam się na cc, chcę być mamą małego cesarza <3 a tutaj takie coś jak problemów miało nie być. Jak powiedzieć lekarzowi o tokofobi?
a co innego można podać za przyczynę do cc. Ja nie chcę rodzić, potem podobno są komplikacje, sam poród nie wiadomo jak narzeczony na takie widoki niebardzo a ja chcę piękny poród rodzinny. cc zawsze lepiej i podobno dzieciątko ładniejsze. Mój doktor namawiał na cc, bo ułożenie a teraz z tym obrotem mówi nie ma wskazań. Na innym forum dużo hejtu dostałam, bo niby sn takie dobre nie wierzę wto.Cesarka jest równie niebezpieczna, nie mam zamiaru cię hejtować tylko chce zrozumieć czemu chcesz na własne życzenie mieć CC
Twój gin pracuje w szpitalu? Jeżeli tak to możesz się z nim umówić na cesarkę w konkretnym dniu, chyba że ciężko się z nim dogadać.
Niestety tokofobia zazwyczaj jest podważana, bo kobiety udają, że ją mają.
a co innego można podać za przyczynę do cc. Ja nie chcę rodzić, potem podobno są komplikacje, sam poród nie wiadomo jak narzeczony na takie widoki niebardzo a ja chcę piękny poród rodzinny. cc zawsze lepiej i podobno dzieciątko ładniejsze. Mój doktor namawiał na cc, bo ułożenie a teraz z tym obrotem mówi nie ma wskazań. Na innym forum dużo hejtu dostałam, bo niby sn takie dobre nie wierzę wto.