Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za darmo nic nie maAutorka nie chce płacić. Chce za friko, żeby wiadra nie mieć. Tak w skrócie![]()
Hahahaha dobreAutorka nie chce płacić. Chce za friko, żeby wiadra nie mieć. Tak w skrócie![]()
A. To sorki, źle zrozumiałem. A co do znaczy nie mieć wiadra?Autorka nie chce płacić. Chce za friko, żeby wiadra nie mieć. Tak w skrócie![]()
A ja myślę, że to jest trochę tak jak napisała @BlairBitchProject. Pytań czemu CC i czemu sn jest mniej więcej tyle samo. Tylko zauważamy te, które nas po prostu dotyczą.A no właśnie. Mnie też wielokrotnie pytano dlaczego nie chce rodzic cc (bliźniąt )? Przeciez możesz. Nie wydawało mi się to uwłaczające ani niestosowne. Nasze matki babki prababki rodziły w zdecydowanej większości sn wiec jest to jakoś zakorzenione w naszej kulturze i dlatego pewnie te pytania ,,czemu cc"
Po porodzie naturalnym rzekomo z krocza robi się wiadro. Przynajmniej tak uważa autorka i jej mąż.A. To sorki, źle zrozumiałem. A co do znaczy nie mieć wiadra?
Dla rozładowania napięcia.Po porodzie naturalnym rzekomo z krocza robi się wiadro. Przynajmniej tak uważa autorka i jej mąż.
Aha, dzięki za odp. Ja nic takiego u siebie nie zauważyłam. Jeżeli o to chodzi to u mnie po połogu było ciasno jak przed porodemPo porodzie naturalnym rzekomo z krocza robi się wiadro. Przynajmniej tak uważa autorka i jej mąż.
UmarłamDla rozładowania napięcia.
Może to mąż będzie miał kompleksy odnośnie swojego sprzętu, jeśli zrobi się wiadro i dlatego nalega na cc![]()
A no właśnie. Mnie też wielokrotnie pytano dlaczego nie chce rodzic cc (bliźniąt )? Przeciez możesz. Nie wydawało mi się to uwłaczające ani niestosowne. Nasze matki babki prababki rodziły w zdecydowanej większości sn wiec jest to jakoś zakorzenione w naszej kulturze i dlatego pewnie te pytania ,,czemu cc"
A. To sorki, źle zrozumiałem. A co do znaczy nie mieć wiadra?
PadłamKultura gra ogromna role.
Tu gdzie mieszkam nie ma żadnych pytan czemu tak albo inaczej. Jeśli są to bardziej na zasadzie „jak się czułaś po” i „na co zwrócić uwagę” a nie po to aby osadzić bądź skrytykować.
Masz mieć pochwę wąziutka żeby mąż miał większa z ciebie przyjemność. Po porodzie to jak „mieszanie patykiem we wiadrze”. Przynajmniej według rozumienia tego...samca.