Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nienawidzę takiego gadania. Takie położne nie powinny pracować w zawodzie.Ja czegoś nie rozumiem bo ty chcesz cesarkę i koniec to za nią zapłać i będzie git a ty myślisz ze cesarka lepsza od naturalnego przy niej tez się można wykrwawić.blizna bolec a co najgorsze zdarzały się przypadki jak gazik zostawiają w brzuchu i zszywają brrr. Bo na ciebie hejt spada No nie dziwie się, dziecko umiała sobie zrobić ale przed tym nie pomyślałaś Ze te dziecko trzeba sobie urodzić.jak leżałam w szpitalu to położna często mowila tak wy macie myślec o dzieciach a nie o sobie teraz jest najważniejsze dziecko nie wy.... podjęta była decyzja o dziecku to musicie to przejść ból łzy pot nie wy jedne nie ostatnie.jedne rodzą po kilka razy i nie narzekają
Powiedziała to bardzo grzecznie nie z złością.. jeszcze była najmilsza ze wszystkim i bardzo delikatna.. i szczerze miała racje.. widziała moje łzy jak pobierali mi krew juz byłam posiniaczona na rękach mówiła bądź dzielna jesteś silna kobieta.jestes tu dla swojego dziecka myśli o swoim dzieciątku..nie myśl tylko o sobie pomysł o swoim dzieciątku też...ponieważ mój stan i dziecka był zagrożony.. chciała żebyśmy były bardzo silne.. i nie myślały tylko o sobie bo jedna była taka jedna leżała i ona uważa ze ona tu jest tylko najważniejsza jak pozdjadala swoje rozumy nic się nie liczyło tylko ona a nie dziecko.. i nie było akurat położnej uszczepliwe słowa z nie miłym tonem. One mi szczerze pomogły ze jestem silna i jestem tu i mam wytrwać nie tylko dla siebie ale tez dla dziecka..Nienawidzę takiego gadania. Takie położne nie powinny pracować w zawodzie.
Nie zgodzę się. Twoje bóle porodowe może były niewyobrażalne (dla Ciebie). Moje nie były. Nie każdy poród jest bolesny czy traumatyczny. Mnie nie bolało. Nigdy nie napisałabym, że porody nie bolą. Mnie nie bolało. Kogoś może. Jak czytam takie straszaki to trochę się nie dziwię wzrostowi odsetka CC.Bóle porodowe są niewyobrażalne. Ale ból po CC też nie jest jak po wizycie w spa. Czułam się fatalnie, chociaż chodziłam i funkcjonowałam. Po narkozie bolały mnie plecy kilka miesięcy do tego stopnia, że ciężko było mi trzymać dziecko (nie wiedziałam, że po ogólnej są takie jazdy) Wspaniale bylo też się obudzić w trakcie. Do dzisiaj mnie mrozi.
Decydując się na dziecko w jakimś stopniu poświęcamy swoje ciało, psychikę i jednak myślenie powinno przechodzic na inny poziom. Ja po fakcie wiedziałam, że nawet lata starań mnie dobrze do tego nie przygotowały, chociaż nastawienie było wiadome. Dlatego jak ktoś wyjeżdża z takimi bzdurami to o czym rozmawiać ? Nie wyobrażam sobie opieki nad dzieckiem kogoś kto sam ma priorytety jak dziecko. Nawet nie chce wiedzieć jakim to rozczarowaniem i deprecha się skończy.
A ile miałaś cesarek, że uważasz, że są takie straszne?! Większość dziewczyn znosi CC świetnie @kasiaa91 @DarkAsterR to nie jest rzeźnia nr 5 tylko operacja.Ja czegoś nie rozumiem bo ty chcesz cesarkę i koniec to za nią zapłać i będzie git a ty myślisz ze cesarka lepsza od naturalnego przy niej tez się można wykrwawić.blizna bolec a co najgorsze zdarzały się przypadki jak gazik zostawiają w brzuchu i zszywają brrr. Bo na ciebie hejt spada No nie dziwie się, dziecko umiała sobie zrobić ale przed tym nie pomyślałaś Ze te dziecko trzeba sobie urodzić.jak leżałam w szpitalu to położna często mowila tak wy macie myślec o dzieciach a nie o sobie teraz jest najważniejsze dziecko nie wy.... podjęta była decyzja o dziecku to musicie to przejść ból łzy pot nie wy jedne nie ostatnie.jedne rodzą po kilka razy i nie narzekają... ty jeszcze piszesz ze nie chcesz się męczyć a po cesarce to będziesz fruwać i latać ? będziesz się zwijać z bólu przez kilka tygodni,cesarka to jest zabieg operacja ile ty masz lat dziewczyno?
A ile miałaś cesarek, że uważasz, że są takie straszne?! Większość dziewczyn znosi CC świetnie @kasiaa91 @DarkAsterR to nie jest rzeźnia nr 5 tylko operacja.
Z moich obserwacji dużo dziewczyn koleżanek, z rodziny cesarki zle znoszą jednak to operacja i .. blizna dłużej się jednak goi... mało spotykam osób ze po cesarce jest zadowolona zwijaly się z bólu.. Jeszcze musi być ładnie zszyta bo jak będzie brzydko to Masakra....ale ja nie jestem za cc. Ogólnie tylko przypadku jeśli lekarz powie ze jednak trzeba to się zgodzę. Jak nie będzie innego wyjścia.A ile miałaś cesarek, że uważasz, że są takie straszne?! Większość dziewczyn znosi CC świetnie @kasiaa91 @DarkAsterR to nie jest rzeźnia nr 5 tylko operacja.