• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy. Nie widać pęcherzyka ciążowego, a był

Witam potrzebuje pomocy robiłam beta hcg 25.01 293 następne 5.02 2008 byłam u lekarza wcześniej 24.01 powiedział że widzi pęcherzyk ciążowy A jak byłam dzisiaj 05.02 powiedział że nic nie widać przepisał mi luteine pod język i nie wiem czy mam się bać. Oczywiście brak okresu wszystko wskazywało na to że to ciaza dodam jeszcze że w niedzielę 3.02 miałam lekkie brązowe plamienie

reklama
Szczerze mówiąc to przyrost jest poniżej normy niestety. Przy pierwszym wyniku raczej niemożliwe aby lekarz już zabaczył pęcherzyk ciażowy. Może to być ciąża pozamaciczna lub biochemiczna. Idź do innego lekarza z dobrym usg.

Dobrze zapisalas daty badania i wyniki? Jesli tak przyrost jest faktycznie zbyt niski. Możesz to łatwo sprawdzić, w necie jest pełno kalkulatorow przyrostu bety. Kiedy miałaś miesiączkę? Tak jak wyżej myślę, że niemozliwym jest zobaczenie pęcherzyka tak szybko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry