reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomocy nie wiem już co mam myśleć

U

użytkownik 222

Gość
Cześć kobietki. Mam dość dziwne pytanie ale już nie wiem co mam myśleć i co robić. W końcówce Maja odstawiłam antykoncepcję okres przyszedł zaraz po. Staramy się z mężem o dzidziusia dzisiaj jest 16dpo 3 dzień spóźnienia miesiączki. Od około tygodnia boli mnie podbrzusze niektóre zapachy strasznie mnie drażnią, częściej chodzę siku ale testy cały czas negatywne. Wczoraj wieczorem pojawiły mi się lekko brązowe wodniste upławy...już nie wiem czy to implantacja czy okres co mam o tym myśleć czy iść na badania krwi czy jeszcze poczekać z testem? Może robiłam ich za wcześnie? Co o tym sądzicie?

reklama
Mając takie objawy o jakich piszesz, test byłoby już pozytywny. Organizm musi dojść do siebie po antykoncepcji. Jak długo ją przyjmowałaś? Owulacja była potwierdzona?

Nie wiem na jakiej podstawie określiłaś datę owulacji - bo jeśli kalendarzykiem, to można to między bajki włożyć.
Po odstawieniu antykoncepcji hormony mogą regulować się nawet i pół roku.
Brązowe wodniste upławy to raczej objaw zbliżającej się @.

Nie wiem na jakiej podstawie określiłaś datę owulacji - bo jeśli kalendarzykiem, to można to między bajki włożyć.
Po odstawieniu antykoncepcji hormony mogą regulować się nawet i pół roku.
Brązowe wodniste upławy to raczej objaw zbliżającej się @.
Testem owulacyjnym

reklama
Test owulacyjny wykazuje peak hormonu.Tylko tyle. Po peaku może być owulacja, ale wcale nie musi.

Do góry