Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podobno może u nas było takie podejrzenie. ja piłam tą z Hippa jak mały miał miesiąc i pediatra kazała mi odstawić.jak sądzicie, czy herbatka laktacyjna, granulowana HIPPa moze powodować wzdęcia u dziecka?

- niestety sprawdzilam to na wlasnej i corki skorze 

to jest pewne i możesz się troszkę uspokoić! Jeżeli nie pasuje Ci ta syt. to zdecyduj czy zależy Ci na piersi czy na butli.Zawsze można karmić i tym i tym, ale to gwarantuje szybsze odstawienie od piersi. Smoczki o kształcie piersi nie zaburzają prawidłowego odruchu ssania, ale to jest jednak kolosalna róznica. Pierś trzeba ssać mocniej, dobrze złapać brodawke. To, że masz płaskie sutki nie powinno być problemem. Z czasem się wyciągną -jak u mnie. Musisz pomóc maluchowi ją złapać. Jak masz nabrzmiałe i twrde piersi to będzie miał jeszcze większy problem z uchwyceniem sutka. Jeżeli zależy Ci na karmieniu piersią, to karm piersią. Dziecko jak jest zadowolone w ciągu dnia, bawi się i śmieje to znaczy, że wystarczająco się najada. Powiem Ci jeszcze, że dziecko więcej wyssie z piersi niż ty laktatorem. Nie słuchaj też krytyki, że masz chudziutkie dziecko, bo dzieci zdrowe to nie grubasy. Ważne, żeby przybierała na wadze! A to ile przybiera też jest uwarunkowana genetycznie. Ja nigdy nie traktowałam swojego jak tucznika, karmiłam ile chciał, jak nie chce to nie je. Jeśli jest zadowolony t jest ok. Fakt, że dziecko może mieć kolke i wtedy nie wiadomo co myśleć. Ale znasz swoje dzicko i wiesz jak się zachowuje gdy jest faktycznie głodne. Ja karmiłam do końca 7 m-ca potem pokarm mi zanikał. A też byłam zmęczona( zapalenie piersi) bólem. Zawsze ilość mleka możesz zwiększyć jak tylko czujesz, że masz go mniej. Po prostu częściej przystawiaj bobasa. Ja jak miałąm kryzys to Mały wisaiła na cycu godzinami- a ja oglądałam sobie film
Wszsytko się wyrównało.