pooka
Mama marcowa 2007
przy tak poważnym stanie to ja nie wiem czy to pomoże ale bardzo dobry sposób to są liście kapusty oziębione w lodówce, potem trzeba je zbić tłuczkiem żeby sok puściły i robić okłady na piersi, mi to bardzo pomagało, z tym że przy tak poważnej sprawie to myślę że potrzebna jest interwencja dobrego specjalisty,
moja siostra miała wysoką gorączkę i położna jej też robiła jakieś wyciskania ale nie znam sczegółów
moja siostra miała wysoką gorączkę i położna jej też robiła jakieś wyciskania ale nie znam sczegółów
nie jest przepelniona bo ostatnimi czasy karmilam tylko w nocy i juz mi wiele tego pokarmu nie zostalo. Nigdy nie mialam problemów podczas karmienia, moje pytanie wiec jest takie czy to moze byc zastój czy jakies zapalenie?Czy powinnam odciagnac troche pokarmu? czy takie odciaganie nie wznowi znowu produkcji wiekszej ilosci mleka?czy moze samo masowanie pomoze? Z góry dzieki za pomoc:-)

ale tak jak zalecilas rozmasowalam i sciagnelam troche pokarmu. pomoglo
co prawda jeszcze troszke jej zostalo ale mam nadzieje ze zniknie calkowicie. nie myslalam ze beda takie problemy bo ja juz tak malo karmilam a tu prosze
a sa jakies sposoby zeby do zastoju nie dochodzilo? moze jednak powinnam chociaz co drugi dzien sciagnac troche pokarmu? jak myslisz?
nasza dzidzia ma juz 3 mies i wszystko wygladalo ok a teraz nagle bolaca piers i goraczka, mozliwe ze od poranionego sutka albo gdzies zrobil sie zastoj...dostalam antybiotyk (penicyline) i dzis jest pierwszy dzien walki....a ja juz mam dosc...otoczka sutka boli strasznie i jak przykladam mala to widze wszystkich Swietych, w ogole cala piers jest obolala i mam takie zgrubienie od strony pachy...napiszcie czy dopadlo to Was i jak sobie z tym poradzilyscie