• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pomocy!!!

reklama
Noe wkładaj sobie tam nic ! Nie sprawdzaj ! Nie jesteś od tego , normalne ze w ciazy wszystko jest bardziej ukrwione , zdarza się plamienie, ale.Twoje jest z Twojej winy , czekaj spokojnie na wizytę, a zobaczysz ze nie będzie żadnych plamien
Jak bralam luteine dopochwowo to tak czy inaczej musialam tam wkladac :( i po tym wiedzialam,ze mam duzo brazowego sluzu. Plamienia nie sa z mojej winy, na chwile obecna sprawdzilam moze z 2 razy i nic sie nie zmienilo,jest to samo jak bylam na luteinie dopochwowej,ciagle tyle samo brazowego sluzu.

Jak bralam luteine dopochwowo to tak czy inaczej musialam tam wkladac :( i po tym wiedzialam,ze mam duzo brazowego sluzu. Plamienia nie sa z mojej winy, na chwile obecna sprawdzilam moze z 2 razy i nic sie nie zmienilo,jest to samo jak bylam na luteinie dopochwowej,ciagle tyle samo brazowego sluzu.
A czy kontaktowałaś się z lekarzem ? Plamienie sie zdarza ale jeśli jest cały czas , to warto to skonsultować

reklama
Ja miałam wlasnie w okolicy 5-6tc, do tego silne bóle brzucha i jajników. Dostałam duphaston i było ok. Co prawda pojawiają się u mnie sporadycznie takie pojedyncze plamienia ale tak jak mówię wszytsko jest ok :) w każdym razie musisz to skonsultować z lekarzem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry