Witam mam pytanie mój maluch strasznie lapczywie jadł z butelki mam zmieniłam butelkę na dr'brown i strasznie ciężko ssa smoka i mleczko ucieka bokami ust malca jak myślicie co w tym przypadku mam zrobić 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do szerokiej Dr Browns masz smoczek nr 1 dla 0+ czy smoczek Preemie? Ten nr 1 od 0+ wg mnie jest beznadziejny i nam jeszcze wpada do środka, to są nowe "ulepszone" wersje smoczków. Dokup ten Preemie, moja 3 miesięczna córka je przez niego do tej pory.Aha a to taki smok dostanę w aptece czy jak? I on będziele pasować do tej dr'browns z szyjka waska tak.
Do szerokiej Dr Browns masz smoczek nr 1 dla 0+ czy smoczek Preemie? Ten nr 1 od 0+ wg mnie jest beznadziejny i nam jeszcze wpada do środka, to są nowe "ulepszone" wersje smoczków. Dokup ten Preemie, moja 3 miesięczna córka je przez niego do tej pory.Aha a to taki smok dostanę w aptece czy jak? I on będziele pasować do tej dr'browns z szyjka waska tak.