G
guest-1665602193
Gość
Nie mam ciąży urojonej ale też wiem jak się czujejeśli test negatywny to nie możesz mieć objawów… o jawy występują jak hormon, który test wyłapuje się pojawia w organizmie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam ciąży urojonej ale też wiem jak się czujejeśli test negatywny to nie możesz mieć objawów… o jawy występują jak hormon, który test wyłapuje się pojawia w organizmie![]()
Podczas pms ma się często takie same objawy jak we wczesnej ciąży co jest spowodowane podwyższonym progesteronem. Testy masz negatywne zatem ciąży brak i żadne objawy niczego nie zmienią. Jeśli masz wątpliwości to idź na badanie z krwi.Nie mam ciąży urojonej ale też wiem jak się czuje![]()
Ok dziękuję za odpowiedźPodczas pms ma się często takie same objawy jak we wczesnej ciąży co jest spowodowane podwyższonym progesteronem. Testy masz negatywne zatem ciąży brak i żadne objawy niczego nie zmienią. Jeśli masz wątpliwości to idź na badanie z krwi.
właśnie koleżanka niżej napisała to co chciałam i ja napisać. To nie jest „nalot” na Ciebie a jedynie naukowo potwierdzone informacje. Nie ma kreski - nie ma ciazy - nie na objawowNie mam ciąży urojonej ale też wiem jak się czuje![]()
A jakie masz objawy?Nie mam ciąży urojonej ale też wiem jak się czuje [emoji846]
Ból jajników raz prawy raz lewy taki kujący do przeżycia, mam mdłości ale takie niewielkie i bardzo często je mam nawet jak się jeszcze nie staraliśmy o dzidziusia więc nie brałabym ich bardzo pod uwagę, na okres zawsze mnie bolały całe piersi tym razem tylko same sutki No i pojawiły się żyłki niebieskie na brzuchu i na piersiach temperatura 36,9A jakie masz objawy?
Dlaczego sądzisz, że kłujący ból jajnika jest objawem ciąży?Ból jajników raz prawy raz lewy taki kujący do przeżycia, mam mdłości ale takie niewielkie i bardzo często je mam nawet jak się jeszcze nie staraliśmy o dzidziusia więc nie brałabym ich bardzo pod uwagę, na okres zawsze mnie bolały całe piersi tym razem tylko same sutki No i pojawiły się żyłki niebieskie na brzuchu i na piersiach temperatura 36,9
Wyczytałam, jak zaczęło mi to dokuczaćDlaczego sądzisz, że kłujący ból jajnika jest objawem ciąży?
Nie każdy ból w obrębie miednicy mniejszej to ciąża, boleć mogą nie tylko jajniki - w podbrzuszu mamy nie tylko jajniki i macicę. Są też inne narządy i wiele mięśni, które też mogą boleć.