reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomocy

Proszę o poradę. Od 2 miesięcy biorę tabletki jednoskładnikowe Slinda i dostałam plamienie. Wcześniej odbył się stosunek seksualny bez zakończenia „w środku”. Proszę o pomoc, jestem wystraszona i nie wiem czy to normalne. Dodatkowo nie dostałam okresu na tabletkach placebo. Tabletki przyjmuję regularnie bez pomijania oraz nie było czynników które mogły obniżyć skuteczność antykoncepcji. Czy jest możliwość ciąży?

reklama
Proszę o poradę. Od 2 miesięcy biorę tabletki jednoskładnikowe Slinda i dostałam plamienie. Wcześniej odbył się stosunek seksualny bez zakończenia „w środku”. Proszę o pomoc, jestem wystraszona i nie wiem czy to normalne. Dodatkowo nie dostałam okresu na tabletkach placebo. Tabletki przyjmuję regularnie bez pomijania oraz nie było czynników które mogły obniżyć skuteczność antykoncepcji. Czy jest możliwość ciąży?

Każdy lek ma ulotkę. Polecam te lekturę

Na slindzie często nie ma krwawienia z odstawienia. Plamienia się zdarzają.

Nie powiedzial Ci tego lekarz wypisując tabletki?

Na slindzie często nie ma krwawienia z odstawienia. Plamienia się zdarzają.

Nie powiedzial Ci tego lekarz wypisując tabletki?
Mija miesiac od tego a ja dalej nie mam okresu. Dziewczyny pomóżcie o co może chodzić ? Tak bardzo się stresuje. Sytuacja z poprzednim stosunkiem taka sama bo od tego czasu nie współżyłam. Partner we mnie wtedy nie doszedł, a tabletki brałam regularnie. Czy mogę być w ciąży?

Mija miesiac od tego a ja dalej nie mam okresu. Dziewczyny pomóżcie o co może chodzić ? Tak bardzo się stresuje. Sytuacja z poprzednim stosunkiem taka sama bo od tego czasu nie współżyłam. Partner we mnie wtedy nie doszedł, a tabletki brałam regularnie. Czy mogę być w ciąży?
Ja nie mam okresu od prawie 2 lat na slindzie ;)
napisałam Ci przeciez, że moze nie być krwawień wcale.

reklama
Ale czy jest ryzyko ciąży w takiej sytuacji, jestem jeszcze młoda i ta myśl bardzo mnie martwi
JAk dla mnie to powinnaś porozmawiac ze swoim lekarzem 🤷‍♀️ z jakiegos powodu dostalas jednoskładnikowe tabletki, a na nich czesto się nie krwawi tylko ewentualnie są plamienia.

Do góry