hej dziewczyny! przychodzę do was z bardzo nurtującym mnie tematem od kilku dni a nigdzie nie mogę znaleść na to odpowiedzi. Biorę tabletki Duphaston od około pół roku. Zawsze cykle były idealne bez skutków ubocznych. Biorę tabletki 10 dni po jedyna tabletke na regularne okresowanie. Jednak w tym cyklu coś jest nie tak. Owulacje miałam mieć 28 października kilka dni przed kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Dziś jest mój 5 dzień brania tabletek wstaje rano a tu nagle różowy śluz na papierze po siusiu. To może być implantacja? Przyznam ze brzuch bolał mnie przez około 15/20 minut i tyle.
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Nikt raczej nie odpowie Ci na to pytanie, bo nie ma magicznej kuli przepowiadającej przyszłość 
Najlepiej udaą się do lekarza, który powie w którym momencie cyklu jesteś, czy przed okresem, czy to wygląda na ciażę wg grubości endometrium.
Najlepiej udaą się do lekarza, który powie w którym momencie cyklu jesteś, czy przed okresem, czy to wygląda na ciażę wg grubości endometrium.
Kinnia95
Fanka BB :)
Za kilka dni możesz zrobić betę.hej dziewczyny! przychodzę do was z bardzo nurtującym mnie tematem od kilku dni a nigdzie nie mogę znaleść na to odpowiedzi. Biorę tabletki Duphaston od około pół roku. Zawsze cykle były idealne bez skutków ubocznych. Biorę tabletki 10 dni po jedyna tabletke na regularne okresowanie. Jednak w tym cyklu coś jest nie tak. Owulacje miałam mieć 28 października kilka dni przed kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Dziś jest mój 5 dzień brania tabletek wstaje rano a tu nagle różowy śluz na papierze po siusiu. To może być implantacja? Przyznam ze brzuch bolał mnie przez około 15/20 minut i tyle.
Podziel się: