Hej mam 18 lat od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne wspomnę że w tym raz były zmieniane.Od kilku dni mam zawroty głowy,mdli mnie na samą myśl o jedzeniu,straszne zatwardzenie o i okropny ból obu jajników może ktoś pomóc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wolałam się upewnić ale nie pokoi mnie ten ból jajników może być to spowodowanie zmianą pigółek?AAA to na pewno nie objaw ciąży![]()
Po co Ci kalendarz menstruacji podczas brania tabletek? I to nie miesiączka tylko tzw krwawienie z odstawienia. Może tabletki które teraz masz nie pasują twojemu organizmowi.. najlepiej skonsultować to ze swoim lekarzem.No nie ma ale tak mi pokazuje mój kalendarz menstruacyjny mam teraz dni płodne 2 tyg po okresie
Martwisz się tym ,że źle się czujesz ,czy myślisz że jesteś w ciąży bardziej to pierwszebędę mósiała czytałam teraz opinię kobiet na temat pigółek ,,Rególon"i mają podobne objawy do moichCiąży bym nie podejrzewała , tak jak pisze koleżanka ,najlepiej do lekarza powiedzieć co się dzieje po tabletkach i niech zmieni , bo nie mogą powodować czegoś takiego