Hej mam 18 lat od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne wspomnę że w tym raz były zmieniane.Od kilku dni mam zawroty głowy,mdli mnie na samą myśl o jedzeniu,straszne zatwardzenie o i okropny ból obu jajników może ktoś pomóc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wolałam się upewnić ale nie pokoi mnie ten ból jajników może być to spowodowanie zmianą pigółek?AAA to na pewno nie objaw ciąży![]()
Po co Ci kalendarz menstruacji podczas brania tabletek? I to nie miesiączka tylko tzw krwawienie z odstawienia. Może tabletki które teraz masz nie pasują twojemu organizmowi.. najlepiej skonsultować to ze swoim lekarzem.No nie ma ale tak mi pokazuje mój kalendarz menstruacyjny mam teraz dni płodne 2 tyg po okresie
Martwisz się tym ,że źle się czujesz ,czy myślisz że jesteś w ciąży bardziej to pierwszebędę mósiała czytałam teraz opinię kobiet na temat pigółek ,,Rególon"i mają podobne objawy do moichCiąży bym nie podejrzewała , tak jak pisze koleżanka ,najlepiej do lekarza powiedzieć co się dzieje po tabletkach i niech zmieni , bo nie mogą powodować czegoś takiego