reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

Pewnie że chcę.Jakby się zebrały obydwie z Julką to by dopiero było...
Przewróciłyby moje życie do góry nogami,a ja już dzisiaj mogłabym załatwiać sobie wczasy w wariatkowie..

Wczasy w wariatkowie ....niezły pomysł....popatrz na to w ten sposób - dają ci jeść, ścielą łóżko, opiorą cię, umyją jeśli chcesz i dają takie fajne tabletki - cały dzień możesz się obijać, oglądać tv albo siedzieć w parku...dla mnie bomba!:-p

reklama
to ja też się piszę na te wczasy :-p;-):blink::-D:-D:-D

Krystian jak nie chcemy wstać to też skacze, zakłada nogi na nasze głowy albo nas ujeżdza :sorry2:

Wczasy w wariatkowie ....niezły pomysł....popatrz na to w ten sposób - dają ci jeść, ścielą łóżko, opiorą cię, umyją jeśli chcesz i dają takie fajne tabletki - cały dzień możesz się obijać, oglądać tv albo siedzieć w parku...dla mnie bomba!:-p
A jeszcze w dodatku możesz się kiwać jak przy sierocej chorobie...
J@god@ to zarezerwuje dwa bilety

Przyszła moja sąsiadka .W pewnym momencie mówi do Julki ale masz brudne oczy,takie czarne.Po chwili slysze krzyk z Lazienki.Wpadam tam a Julka mydli sobie oczy i się drze.Pytam co robi mądrego a ona pani muwila niunia ma bludne oczy to niunia myje.

Wcozraj moja rezolutna córka zaskoczyła nie tylko mnie swoimi wypowiedziami ale i nianię....

(N)iania mówi - Sofa niestety jest trochę mokra bo mała nie wyrobiła do łazienki i popuściła
(J)a - spoko, zdarza się
N do (G)abi - kto zrobił siku na kanapę?
G - CIOCIA! - z uśmiechem

Ogólny rechot ale jedziemy dalej

N - a co ciocia powiedziała niuni kiedy zrobiła siku na kanapę
G - Nu nu nu ciocia - grożąc paluszkiem uciekła pod stół

:-):-):-)

Dobre,Widać,że gabi umie wybrnąć z sytuacji.
Rano Martyna szykuje się do szkoły.Julka jej asystuje,ale co chwile słysze jej krzyki,bo Niania tak Jula nazywa Martyne/koleżanki wołają na nią Mania a mała nie potrafiła wcześniej tego wymówić i tak została Niania/ nie pozwala ruszać małej swoich rzeczy.Wchodze do nich do pokoju i pytam co się dzieje.Julka pierwsza podchodzi do mnie,wypycha mnie za drzwi i mówi
-nic nic,idż sobie bo musze pogadać z Nianią a ty szeszkadzasz.No i wyszłam bo siostry miały tajemnice...

Dobre,Widać,że gabi umie wybrnąć z sytuacji.
Rano Martyna szykuje się do szkoły.Julka jej asystuje,ale co chwile słysze jej krzyki,bo Niania tak Jula nazywa Martyne/koleżanki wołają na nią Mania a mała nie potrafiła wcześniej tego wymówić i tak została Niania/ nie pozwala ruszać małej swoich rzeczy.Wchodze do nich do pokoju i pytam co się dzieje.Julka pierwsza podchodzi do mnie,wypycha mnie za drzwi i mówi
-nic nic,idż sobie bo musze pogadać z Nianią a ty szeszkadzasz.No i wyszłam bo siostry miały tajemnice...

no kochana ty to się przywyczajaj do takich sytuacji.

reklama
Do góry