Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez polecam przebieranki. Oczywiście tylko jeżeli obie strony to lubią. Warto podpytać mężma co lubi i co by go interesowało. Czasami wasze punkty widzenia mogą być totalnieee inne. No ale ogólnie widzę, że padła to masa fajnych pomysłów. Nic tylko korzystać z tego
Moja to nawet nie wiedzila, czy lubi. Zaintrygowałm ja wręcz Żdziwiona była Byla tak doświadczona, że mówiła co bedziemy robic co lubi. A gdy ją zaskoczyłem to wrecz była uległa, bo nic nie kumała. Było fajnie
Ja polecam zabawki Ogólnie jak do łóżka zaczyna się wkradać rutyna to zabawki bardzo fajnie mogą podręcić atmosferę. Nie dopuszczacie nigdy żeby wam się to po prostu znudziło. Oczywiście może być tak, że będziecie robić to rzadziej ale to normalne