Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja jak robie sos na gołąbki to robie właśnie z dwóch litrów ale dodaje cały duży ketchup i dwa przeciery, dodatkowo zagęszczam 4 łyżkami mąki. Trochę mi to przypomina pulpety :-) ale jak pisze fajne i muszę tej formy spróbować.słyszałyście kobitki o naleśnikach z nadzieniem jak do pierogów ruskich?? ponoć rewelacja i tak sie zastanawiam czy może je jutro na obiad zrobić...
czyli co surowy farsz zawijasz w nalesnik i do piekarnika?? hmmmmm brzmi ciekawie
a czys je pozniej polewasz- jakims sose??
czyli co zamiat w piekarniku to poge je pod przykryciem dusic na ogniu??