Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:

.Chłopcy dostana po trzy prezenty dlatego, że przez 4 miesiące nie dostali nic(tzn,Fifi dostał ostatnio kulki z Fisher Price ale tylko dlatego, że dziecko nie miało się czym bawić bo grzechotki nudzą go po ok 30 sekSuper wątek, tym bardziej, że ja co roku mam problem z pomysłem na prezenty...
mamamatysia widzę, że chłopcy byli bardzo grzeczni w tym roku, po 3 prezenty! Ale szczęściarze! :-) Super pomysły.
Ciągle nie wiem co kupić mojemu M :-(
to dla Andrzejka:
Disney Lalka Toy Story Sheriff Woody Szeryf Chudy (813693648) - Aukcje internetowe Allegro
dla Gaby nie mam pomysłu...
)
ale mam slabosc do dawania moim szkrabom prezentow a ten byl zdecydowanie trafiony i az mialam lzy w oczach jak mala go otwierala bo oszalala po prostu
a na gwiazdke dostanie tez woodiego wlasnie.sa na mikolajki mysle o tym piesku-sprezynce...
mysle wstawic ok 50 fotosow.

:-):-):-):-)

Cieszę się, że mogłam pomóc:-):-):-).bardzo podoba mi się ten wątek bo już "zerżnęłam" od mmatysi jeden prezent!!:-):-):-):-)
Pachnące poduszki - super podejdą mojej mamie.
Ja też będę kupować w internecie, bo wolę tak.
Zaraz poszukam linków i powklejam.
Aha mamstud u mnie Mikołaj i Maja też dostaną po 3 prezenty. Chba bardziej dla tego że ja tak bardzo lubię im sprawiać przyjemność i patrzeć jak sie cieszą.![]()