• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomysły na prezenty.....

My chcemy zeby Krzysio dostal od mikolaja taki chodzik pewnie kazdy zna ale wstawie

FISHER PRICE EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ K9875 + BON (817701654) - Aukcje internetowe Allegro

Dla Ani cos takiego,bo uwielbia moja dziewczyneczka pomagac mi w porzadkach

Agatka ZESTAW WÓZEK DO SPRZATANIA ODKURZACZ 33825 (828021775) - Aukcje internetowe Allegro

Dla ktorejs z dziewczyn taka gre i jeszcze dokupie jakas extra bluzeczke bo to juz przeciez nastolatk

Granna Gra Kocham Cię Polsko /Warszawa Na Prezent (821530513) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze na te dwie gry dla Ani to juz od dziadkow
MIŚ PSZCZOŁY I MIÓD- UCZY DODAWANIA- GRANNA*EP* (802719482) - Aukcje internetowe Allegro
GRZYBOBRANIE I CUDOWNA PODRÓŻ- GRA-GRANNA *EP* (806282989) - Aukcje internetowe Allegro

No i na razie tyle pomyslow
Dla M mam juz pomysla ale na razie ci...

reklama
M&M'Sik, dwie pierwsz rzeczy odpadają a trzecia byłaby prezentem dIa Mikołaja.
Jeden prezent juz mu zrobie bo pozwoIe mu jechac na całe święta do mamusi .Przy okazji będzie to prezeny dIa mnie bo zostane u swojej mamy i nie bedę musiała patrzeć na teściową.:-)

Ostatnia edycja:
dziewuszki a co kupujecie swoim m ?? ja nie mam pojecia.
pytanie czy wogóle na cokolwiek zasłużyli :-p:-p:-p:laugh2:

a tu dam wam linka z fajną podusią jaką zamówimy dla babć :tak::-):-) (wejdzcie sobie w produkty tego sprzedawcy - tam są różne podusie, w zależności co was interesuje)

MILUSIA PODUSZKA Z TWOIM ZDJĘCIEM - PREZENT !!! (827628736) - Aukcje internetowe Allegro

myślałam z początku o tej bombce ze zdjęciem co linka dała mmatysia (chyba dobrze pamiętam :eek:), ale kurka boję się że w trakcie dostawy bombka może się potłuc :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry