reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

JOLA widać, że my są rodzina :-D taka sama piaskownica mnie sie podoba :-D i oczywiście teściowie chcieli zrobić Antonkowi prezent i kupili mu plastikowe :angry: moi teściowie tak lubią mnie uszczęśliwiać :angry: czasem kupią malinowy kombinezon, a czasem plastikową piaskownicę ;-)

a mnie w oko wpadło takie o coś
:-D
grapi_primus_green.jpg

reklama
Franio ma sandałki ecco i jestem z nich bardzo zadowolona. W nich od razu zaczął smiało chodzić po trwaie sam, czego we wcześniejszym obuwiu nie było. Poza tym ja sama uwielbiam ecco, dzieki tym butom przezyłam ciążę :-)

hehe mi też ten rowerek się podoba, ale tylko z wyglądu, bo stwierdziłam że o wiele łatwiej jeździ się rowerkiem z łańcuchem i na pompowanych kołach, więc poczekamy do przyszłego roku i kupimy taki czterokołowy :tak:
Oczywiście gdyby Maks był tak mobilny jak Antonek, to może bym się skusiła na ten rowerek, ale nie widzę szans na to, że Maks w tym roku zakuma o co chodzi z rowerkiem ;-)

Fajny rowerek :tak: Tylko upewniłabym się, czy kierownica jest sterowana przez ten pałąk do pchania i czy odległość siodełko-pedały jest dobra (sporo rowerków ma płozy na nóżki dla mniejszych dzieci).
Mam pytanie do mam posiadających rowerki - na jakiej wysokości jest uchwyt pchacza/pałąka? Czy będę musiała się do niego schylać? (mam 176cm) Nie widziałam na żywo żadnego rowerka, ale jeśli musiałabym się schylać, to odpada...

A jak już o rowerkach mowa, to mam straszny problem z Jackiem:zawstydzona/y: bo nie umie jeszcze na rowerze jeździć :-(

Sąsiad ma ten rowerek.
Kup mu na następne urodziny. Na razie Antonek nie będzie zbyt szczęśliwy.

A co do piaskownicy plastikowej vs drewnianej

Plastikowa ma taki plus że po deszczu nadaje się do użytku.

reklama
Klocki świetne!

Moja mama (domorosły stolarz ;-)) obejrzała piaskownicę na powiększeniu i orzekła, że jest fatalnej jakości (drewno znaczy się) i by w ogóle nadawała się dla dziecka, należy ją porządnie oheblować i zabezpieczyć. Ja się nie znam - przekazuję tylko jej opinię :tak:

Do góry