olka11135
Fanka BB :)
Ale po co Ci badanie hcg, skoro nie mialas owulacji?
Kto bogatemu zabroni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale po co Ci badanie hcg, skoro nie mialas owulacji?
Skoro nie masz biegunek ani wymiotow, to na jakiej pidstawie twierdzisz, że się źle wchłaniają?Chodzi o zastrzyk antykoncepcyjny. Mam trochę problemów z jelitami i żołądkiem. Nie cierpię na biegunki czy wymioty, ale zaczęłam się zastanawiać czy tabletki wchłaniają się tak jak powinny. Z ginekologiem stwierdziłyśmy, że można spróbować z zastrzykiem, a ewentualnie później wrócić do tabletek. Plastry ani krążki nie wchodzą w grę.
Chodzi o zastrzyk antykoncepcyjny. Mam trochę problemów z jelitami i żołądkiem. Nie cierpię na biegunki czy wymioty, ale zaczęłam się zastanawiać czy tabletki wchłaniają się tak jak powinny. Z ginekologiem stwierdziłyśmy, że można spróbować z zastrzykiem, a ewentualnie później wrócić do tabletek. Plastry ani krążki nie wchodzą w grę.
Chodzi o zastrzyk antykoncepcyjny. Mam trochę problemów z jelitami i żołądkiem. Nie cierpię na biegunki czy wymioty, ale zaczęłam się zastanawiać czy tabletki wchłaniają się tak jak powinny. Z ginekologiem stwierdziłyśmy, że można spróbować z zastrzykiem, a ewentualnie później wrócić do tabletek. Plastry ani krążki nie wchodzą w grę.
Od ponad godziny trochę pobolewa mnie brzuch. Małe plamki raz są, raz nie ma. Jutro powinnam dostać normalne krwawienie (na podstawie wcześniejszych cykli) lub najpóźniej w sobotę, bo w sobotę zaczynam kolejne opakowanie. Może mniej byłoby stresu, gdybym przyjmowała tabletki z 7-dniową przerwą. A ginekolog zalecił 4-dniową, gdyż przed antykoncepcją miałam duże problemy z krwawieniami śródcyklicznymi.
Korzystam z basenu, w wakacje dużo czasu nad wodą. Ginekolog stwierdziła, że w takim wypadku plastry mogą być problematyczne. Spirali się trochę obawiam, poza tym jestem nieródką. Myślałam również nad implantem, ale to już większy koszt.A czemu nie plastry, tak z ciekawości?
Są jeszcze spirale, implanty anty podskórne jeśli byś chciała zmienić metodę.
Moje panie, może źle napisałam, ale chodzi o to, że obecnie jestem w trakcie przerwy na krwawienie (dzień drugi, wieczorem rozpocznę dzień trzeci, bo tabletki brane wieczorem, więc tak wyliczam sobie przerwy). Gdy zaczęłam brać Microgynon to lekarz od początku zalecił system 24+4 z powodu tych dodatkowych krwawień, które występowały u mnie podczas normalnych cykli przed rozpoczęciem antykoncepcji. Natomiast krwawienie z odstawienia występowało zawsze na początku trzeciego dnia bądź na jego koniec. Tylko raz krwawienie wystąpiło czwartego, a trzeciego był różowy śluz. Moje obawy pojawiły się dziś, gdy nie wystąpił u mnie ból brzucha ani większe plamienie, co zwykle miało miejsce. Tylko takie małe, mikroskopijne plamki, po włożeniu palca do pochwy. Zastrzyk miałam przyjąć po raz pierwszy w sobotę zamiast tabletek.
Korzystam z basenu, w wakacje dużo czasu nad wodą. Ginekolog stwierdziła, że w takim wypadku plastry mogą być problematyczne. Spirali się trochę obawiam, poza tym jestem nieródką. Myślałam również nad implantem, ale to już większy koszt.