Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osobiście robię dziecku mleko na tej wodzie i nic się nie dzieje. Podgrzewam w mikrofali wsypuję proszek i mieszam. Proszę was nie popadajcie w paranoje. Gdzieś jeszcze czytałam, żeby i butelkową wodę przegotować. Dla mnie to non sens. Wlewam i tyle. Jestem pewna że twoje dziecko nie umrzePopsul mi sie czajnik czy moge zrobic mleko z woda primavera zamiast przegotowna z czajnika? Nadaje sie ta woda do robienie mleka?
Wodę źródlaną możesz spokojnie dawać i do picia i robić mlekowstawie butelke do miski z goraca woda by ja podgrzac, ale nie znam sie zupelnie na skladzie. Na wodzie primavera pisze ze nadaje sie do przygotowania zywnosci dla niemowlat ale chcialam sie upewnic czy dotyczy to tez mleka? I czy mu nie zaszkodzi mu nagla zmiana wody? I wogole chcialam zapytac czy do picia (nie mowie tu o mleku) moge mu dawac zamiast przegotowanej z kranu, primvere lub zywiec zdroj? I co Wy dajecie?
W garnku troche sie boje mu gotowac wode bo na oko wiem kjiedy sie zagotowala, lepszy wydaje mi sie czajnik