Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osobiście robię dziecku mleko na tej wodzie i nic się nie dzieje. Podgrzewam w mikrofali wsypuję proszek i mieszam. Proszę was nie popadajcie w paranoje. Gdzieś jeszcze czytałam, żeby i butelkową wodę przegotować. Dla mnie to non sens. Wlewam i tyle. Jestem pewna że twoje dziecko nie umrzePopsul mi sie czajnik czy moge zrobic mleko z woda primavera zamiast przegotowna z czajnika? Nadaje sie ta woda do robienie mleka?
Myslisz ze przegotowna z kranu jest zla dla niemowlaka? Mialam dylemat jaka wode dawac bo w sumie pediatra nie okreslila ktora woda jest lepsza.Ja natomiast nigdy nie podawałam przegotowanej wody z kranu córce a butelkową żywca. I co ciekawe nigdy nie robiłam mleka na takiej wodzieale każdy robi inaczej
Możesz użyć albo przegotowanej z kranu, albo Primavery albo Żywca prosto z butelki. Ja do picia daję wodę z kranu nawetMyslisz ze przegotowna z kranu jest zla dla niemowlaka? Mialam dylemat jaka wode dawac bo w sumie pediatra nie okreslila ktora woda jest lepsza.
Tak poprostu z kranu? Czy destylowaną?Możesz użyć albo przegotowanej z kranu, albo Primavery albo Żywca prosto z butelki. Ja do picia daję wodę z kranu nawetAle córka ma już prawie dwa lata.
Taką zwykłą z kranuTak poprostu z kranu? Czy destylowaną?
Mi mama od zawsze mówiła "nie wolno pić wody z kranu bo będzie brzuch bolał"i tak zostało do teraz. Córce mówiłam tak samo
![]()
destylowanej wody nie może pić w żadnym wypadkuTak poprostu z kranu? Czy destylowaną?
Mi mama od zawsze mówiła "nie wolno pić wody z kranu bo będzie brzuch bolał"i tak zostało do teraz. Córce mówiłam tak samo
![]()
Kiedyś woda z kranu była brudniejsza, dziś jest lepiej oczyszczana. O jakości wody w swoim kranie możesz się dowiedzieć w lokalnych wodociągach. Coraz więcej miast ogłasza, że u nich wodę z kranu można pić. Ja pijalam i starszemu dziecku też pozwolę, ale nie niemowlęciu. To już raczej kwestia smaku.Tak poprostu z kranu? Czy destylowaną?
Mi mama od zawsze mówiła "nie wolno pić wody z kranu bo będzie brzuch bolał" [emoji6] i tak zostało do teraz. Córce mówiłam tak samo[emoji12]
Woda destylowana to poprostu woda oczyszczona z metali ciężkich i bakterii.destylowanej wody nie może pić w żadnym wypadku