Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Osobiście robię dziecku mleko na tej wodzie i nic się nie dzieje. Podgrzewam w mikrofali wsypuję proszek i mieszam. Proszę was nie popadajcie w paranoje. Gdzieś jeszcze czytałam, żeby i butelkową wodę przegotować. Dla mnie to non sens. Wlewam i tyle. Jestem pewna że twoje dziecko nie umrzePopsul mi sie czajnik czy moge zrobic mleko z woda primavera zamiast przegotowna z czajnika? Nadaje sie ta woda do robienie mleka?
Dzieki. U mnie tez podgrzewacz stoi nieuzywany.W garnku. Podgrzewacz się nie sprawdził. Zbyt długo trzeba czekać.
Też z ciekawości. Skąd masz takie informacje ? Studia, czytanie, zainteresowania ? Ja po biologii, ale chyba się trochę przeterminowałam, bo pisze wszystko z dystansem, żeby nie wprowadzać w błąd, chociaż moja wiedza wskazuje na co innego.Dokładnie takPrzegotowana w czajniku jest ok, wysoka temperatura wybija wszystkie żyjątka
![]()
Też z ciekawości. Skąd masz takie informacje ? Studia, czytanie, zainteresowania ? Ja po biologii, ale chyba się trochę przeterminowałam, bo pisze wszystko z dystansem, żeby nie wprowadzać w błąd, chociaż moja wiedza wskazuje na co innego.
To rozumiem, że bardzo ufasz tym filtromja po Twoim opisie nie mam ochoty na ŻADNĄ wodę
Ale fakt - do wszystkiego używamy tej filtrowanej. Do gotowania też.
Mysle tak jak Ty. Studiowałam toksykologię środowiska. Wtedy temat wody mnie interesował, ale szybko z głowy wszystko paruje. Ogólnie wiem, ale żeby wytłumaczyć trzeba się odświeżac, zrobiłaś to za mnie ;DMam znajomych pracujących w sanepidzie oraz w miejscu uzdatniania wody. Rozmawialismy wielokrotnie na temat zdatnosci wody miejskiej do picia
Zdradzisz na co wskazuje Twoja wiedza?![]()
Tak szczerze to nie za bardzo rozumiem jaki jest sens w takim przygotowywaniu mleka. Nie można od razu schłodzić wody do tych 37 stopni i rozpuścić mleko? Zawsze mówią, żeby nie była to gorąca woda bo właśnie wtedy mleko traci te cenne składniki.
Ja mysle, że tu bardziej chodzi o sens przegotowania wody najpierw i później zrobienia w tej cieplej mleka. Nigdy bym nie zalała mieszanki wrzątkiem.Tak szczerze to nie za bardzo rozumiem jaki jest sens w takim przygotowywaniu mleka. Nie można od razu schłodzić wody do tych 37 stopni i rozpuścić mleko? Zawsze mówią, żeby nie była to gorąca woda bo właśnie wtedy mleko traci te cenne składniki.
Tak, ale na zdjęciu jest to inaczej napisane.Ja mysle, że tu bardziej chodzi o sens przegotowania wody najpierw i później zrobienia w tej cieplej mleka. Nigdy bym nie zalała mieszanki wrzątkiem.
Masz rację, chyba przeczytałam to tak jak chciałamTak, ale na zdjęciu jest to inaczej napisane.