Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podobno warto brać probiotyk nieco dłużej niż antybiotyk.Nie ,antybiotyk skonczylam w srode.
A czopki moze....musialas cos jesc takiego ze masz zatwierdzenie samo z siebie sie nie bierze....kefir maslanka tez może pomóc sprobojHej Dziewczyny mam problem,
Od 3 dni mecze sie z zatwardzeniem i nabrzmiałym brzuchemczuje dyskomfort i jest mi niedobrze, pije rumianek i biore tabletki dulcobis , macie moze jakies sposoby?lub co moze byc tego przyczyna?
Polecam zjeść 2-3 kiwiHej Dziewczyny mam problem,
Od 3 dni mecze sie z zatwardzeniem i nabrzmiałym brzuchemczuje dyskomfort i jest mi niedobrze, pije rumianek i biore tabletki dulcobis , macie moze jakies sposoby?lub co moze byc tego przyczyna?
Hej Dziewczyny mam problem,
Pierwszy raz czy już częściej się to zdarzało?
Dodam ze ostatnio bolał mnie bardzo dol brzucha ,i latałam co chwile na siku ,bylam u lekarza i dał mi antybiotyk ,powiedzial ze to moze byc pecherz, jak bralam ten antybiotyk mialam mdłosci.Pierwszy raz ,nigdy nie mialam takich problemow
Dodam ze ostatnio bolał mnie bardzo dol brzucha ,i latałam co chwile na siku ,bylam u lekarza i dał mi antybiotyk ,powiedzial ze to moze byc pecherz, jak bralam ten antybiotyk mialam mdłosci.
Nie ,byłam u lekarza pierwszego kontaktuByła pani u ginekologa?