Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja używałam, ale po cesarce. Tak naprawdę sprawdzi się zwykły pas pooperacyjny ze sklepu medycznego. Zależy jaki teraz nosisz rozmiar. Ja standardowo przed porodem nosiłam 38, a pas miałam 42 i mogłam się nim owinąć prawie dwa razy. Zdecydowanie lepiej kupić w swoim standardowym rozmiarze, chyba, że przytyłas że 30 kg, to wtedy większy.Hej, czy któraś z was używała pasa poporodowego po naturalnym porodzie? Ktoś coś poleca? Jakiś konkretny model czy markę? Przed ciąża w pasie miałam 64cm, jaki rozmiar pasa powinnam teraz mieć?
Wogole dużo osób odradza pas poporodowy niewiem dla mnie to szkodliwe jest niewiem ale jak ktoś chce to będzie nosiłJa odradzam. To osłabia mięśnie brzucha. Lepiej iść do fizjoterapeuty uroginekologicznego i zacząć ćwiczyć.