Nikos
Mama Kuby i Leny
JJ ja zadzwoniłam tam skąd dostałam wyniki badań bo też się zaniepokoiłam, tym bardziej, że napisano, iż miał Domi dodatkowe badania robione i pani po drugiej stronie słuchawki poinformowała mnie, że teraz wysyłają wynik wszystkim, niezależnie jaki jest.
Mnie lekarka w szpitalu mówiła, że kontaktują się z tylko w razie złego wyniku. Ale to może zależeć od miejsca, w którym robią badania.
może cholera to od tego okresu może mam za mało pokarmu i się wnerwia
nie wiem ale dzisiaj to się aż popłakałam bo naszły mnie myśli że nadchodzi koniec karmienia :-( a ja bardzo chce karmić cycusiem 
boże co ze mnie za matka :-(
nosi opaskę na główce bo jak się urodził miał uszka pięknie przyklejone do główki a teraz szarpie się za te uszy i ciągnie je na wszystkie strony no i zaczeły odstawiać no i wczoraj mąż postanowił młody nosi opaskę oczywiście tylko po domku i w nocy do spania ściągamy 

Ja przed porodem kupiłam 2 butelki (120 i 260 ml) i laktator ręczny. Po porodzie dokupiłam pojemniki na pokarm, które teraz robią za butelki i laktator elektryczny. I nie wiem po co mam te 2 flaszki bo Kurcak jedzie tylko na tych pojemniczkowych ze smokiem, do jakiego go przyzwyczajono w szpitalu. Nie ma bata aby wpił z aventu czy z canpolu.