T
taycia
Gość
Nikos - ja znalazłam (a raczej kochany Mąż) margarynę Delmę ( dzięki Bogu nie ma w sobie żadnego mleka czy serwatki - uważnie sprawdź,bo są dwa rodzaje - jeden z dodatkiem masła)... ja też odstawiłam wszystko no i efekty są zdumiewające... ale tęsknię... najbardziej za słodyczami :-
-(
Susumali - mój Maluteńki urósł 4 cm od porodu...nie wiem czy to dużo czy mało...
Beti - nie martw się... pokarm na pewno się pojawi tylko spokojnie !!!!
Devi - brawa dla Mikołaja...dzielny chłopak! my idziemy za 2 tyg.
Czy Wasze pociechy 'gadają' przez sen? mój Synek co chwilę coś mruczy, stęka, kręci się... ciekawe czy to objaw 'snów' czy może jest jakiś poddenerwowany??
Susumali - mój Maluteńki urósł 4 cm od porodu...nie wiem czy to dużo czy mało...
Beti - nie martw się... pokarm na pewno się pojawi tylko spokojnie !!!!
Devi - brawa dla Mikołaja...dzielny chłopak! my idziemy za 2 tyg.
Czy Wasze pociechy 'gadają' przez sen? mój Synek co chwilę coś mruczy, stęka, kręci się... ciekawe czy to objaw 'snów' czy może jest jakiś poddenerwowany??
Beti Ty chyba nie masz co z kasą robić, 9 butelek i tyle akcesoriów na wszelki wypadek
Ja przed porodem kupiłam 2 butelki (120 i 260 ml) i laktator ręczny. Po porodzie dokupiłam pojemniki na pokarm, które teraz robią za butelki i laktator elektryczny. I nie wiem po co mam te 2 flaszki bo Kurcak jedzie tylko na tych pojemniczkowych ze smokiem, do jakiego go przyzwyczajono w szpitalu. Nie ma bata aby wpił z aventu czy z canpolu.