agulalula
Fanka BB :)
najbardziej wyluzowana to chyba Ty jesteś Beti :-)no k** czy jak gdzies napisałam ze pisze o tobie ?? wyluzuj troszke bo nawet nie mialam cie na mysli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najbardziej wyluzowana to chyba Ty jesteś Beti :-)no k** czy jak gdzies napisałam ze pisze o tobie ?? wyluzuj troszke bo nawet nie mialam cie na mysli
o rety, hahahahahanajbardziej wyluzowana to chyba Ty jesteś Beti :-)

najbardziej wyluzowana to chyba Ty jesteś Beti :-)
beti, to kogo?powiedziałaś A powiedz i B. Bo niby taka odważna jesteś.
no k** czy jak gdzies napisałam ze pisze o tobie ?? wyluzuj troszke bo nawet nie mialam cie na mysli
Beti, nie chce mi się przeprowadzać szczegółowej analizy na Twoje potrzeby tego co napisałaś. Ale napiszę kilka słów mimo to,
piszesz o mnie "masz luzackie podejscie do zycia to niestety fakt." no i co w tym złego? Albo ooo co lepsze, skąd te wnioski? Znasz mnie? Czy przez to moje 'luzackie' podejście komuś (a zwłaszcza dzieciom) dzieje się krzywda? Nie.
Dlaczego nie masz nicka Beata N***** tylko beti? przecież masz imię...To tak a propos tego, że do mojego dziecka prawie wcale nie mówię "Liliano" (bo chociażby wolę Lila). I nie uważam żebym była spaczona z tego powodu. Jeśli kiedyś dziecku nie będzie odpowadała forma, to na pewno mi powie a ja to zmienię, na dzień dzisiejszy - nie wpieprzaj się w relacje moje z 'domownikami'.
Poza tym, jeśli kogoś w pewien sposób wyzywasz, obrażasz i dodatkowo stosujesz (lekko cenzurowane) przekleństwa, to może powiedz do kogo kierujesz te słowa. Bo prawda jest pewnie taka, że miałaś JJ na myśli, a teraz się wycofujesz.
I że niby jak udaję, że jestem odważna czy też nie jestem?Znowu puszczasz jakieś słowa, ale nie będziesz pewnie potrafiła wyjaśnić.
Obrażać jest łatwo, ale poprzeć to racjonalnymi argumentami trudno- a w Twoim przypadku zaczynam sądzić, że wręcz niewykonalne.