Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pogoda jak widac kiepska. Jak myslicie należy juz zacząc smarowac twarz maluszka jakimś kremem przed wyjściem na dwór? Jak to jest? Aha i czy jest może jakaś mama która karmi mleczkiem bebilon pepti? Tak apropo kupek bo mój mały ma po nim zielone luźne kupy.
Radko podnosi nóżki do brzuszka, kopie i znów do góry....i to wszystko w takim tempie, że ciągle mu pielucha spod pupci wyjeżdża 
A my po bebilonie HA - co prawda raz na jakiś długi czas- mamy ciutkę gęściejszą ale żółtą.
Czy wasze bąble też tak szaleją nogami przy przewijaniu ? Czasami mam niezłe wyzwanie żeby zapiąć rzepyRadko podnosi nóżki do brzuszka, kopie i znów do góry....i to wszystko w takim tempie, że ciągle mu pielucha spod pupci wyjeżdża
![]()

O 21 dostaje czystego pampersa, zazwyczaj siknie w czasie kąpieli i potem dopiero ok. 6 go przewijam. Po pierwsze się rozbudza, gada i budzi tatuśka a po drugie nie chce mi się
. Mam pobudki co 2 h i padam na twarz marząc aby jak najszybciej iść znów w kimkę. Pupcia małego ok więc się nie spinam
A kup to już od dawna nie robi w nocy.....bo koopkę to ruszyć zawsze trzeba ;-)