Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnie dni na spacerze umiał ciągnąć i 3h, a dziś tak się wściekł, że wzięłam go do domu na cyca i myślę wyjdę jeszcze raz i znów taki wrzask, że aż siny się robił- spasowałam. I do końca dnia w domu byliśmy o 18.30 przysnął przymuszony na 10 min
i myślałam, że zasypianie nocne będzie tragedią z przemęczenia, ale zasnął ładnie- tylko czemu tak w dzień nie potrafi? Jak chciałam go położyć do snu to taki wrzask był, że dawno się tak nie darł, ale poza tym ładnie się bawił i był spokojny...Osiwieję z tym jego brakiem snu
ehhh...meggi-ja też bioręAZALIĘjuż 3 opakowanie czuję się super ,żadnych plamień nie miałam ,samopoczucie super tak jakbym wogóle nie brała pigułek:-)To ja pytałam o Azalię :-) Dzięki za Wasze opinie. Z kolei u mnie po 10 tabletkach dotąd żadne krwawienie ani plamienie się nie pojawiło.
karolaola to co napisałaś, że nawet nie pomyślałaś o skutkach ubocznych u dziecka utwierdza mnie że mam nieznośną tendencję do szukania dziury w całymehhh...
.W nocy młody pierwszy sen ma długi bo zazwyczaj 6 godzin przesypia a później już pobudki co 3-2 godziny no i po takich 6godzinach cycki jak kamienie i robią się kwadratowe bo tyle pokarmu więc jak go dostawię po przebudzeniu w nocy młodego to pokarm wręcz ekploduje i jest cały mokry i nadodatek mi sie dławi bo nie nadąża połykać. Mój smyk też od jakiegoś czasu jak się obudzi to jest taki wesołek ,że ciągle sie śmieje normalnie cała buzia otwarta i uśmiech od ucha do ucha aż podskakuje i gaduła sie straszny zrobił nadaje jak wolna europa
takie dźwieki z siebie wydobywa co dziennie coś nowego wspaniały okres w rozwoju tych naszych maluszków