Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale, ale wczoraj po cycku i 120 ml MM przespał 5 h
potem nabuzowany cyc i spał 3 h na samym cycku.....i potem już było rano :-) No tak to ja mogę hehehee
). Więc jednak winne było mleko. Super, ze się wyjaśniło ale teraz po nowym roku receptę może tylko alergolog wypisać 
. Ja też uciekam.
, pasztecie
i chipsach
. 
Ja też używam pieluszek Dada i jestem z nich bardzo zadowolona używam ich od początku ,choć próbowałam pampersów i hagisów ale wróciłam do Dada
teraz używam już rozmiaru 4 bo młody waży prawie 9 kg i wzrost 70cm.:-) a ze spankiem młody też się popsuł jak kiedyś przesypiał w nocy po 6-7 godzin to teraz zazwyczaj co 2 godziny do cyca czasami zdaża sie co 3-4 ale to tylko czasami:-(
był kurczaczek,brokułek,kalafiorek,ziemniaczek i marczewka i osobno ugotowałam jeszcze kawałek rybki którą na końcu dodałam do reszty i zmiksowałam wsuwał równo i dokładnie

ugotowałam na 2 dni bo dłużej w lodówce stać raczej nie powinno ,następną ugotuje na fileciku z kurczaczka z ugotowanym żółteczkiem ,marchewką ,pietruszką,selerkiem ,zemniaczkiem i odrobinką masełka.Oczywiście wszystkie te obiadki odcedzam z wody w której się gotowały miksuje ,jeśli jest ciut za gęste dodaje tego wywaru w którym się wszystko gotowało