karolaola
sierpień'11 luty'13
Milupa Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bądź holle Kaszki dla niemowląt - Bio Drogeria Czytaj skład, bo są glutenowe, bezglutenowe z cukrami i bez:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milupa Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bądź holle Kaszki dla niemowląt - Bio Drogeria Czytaj skład, bo są glutenowe, bezglutenowe z cukrami i bez:-)
, bo jest tam również mąka ryżowa, kukurydziana, które go nie zawierają. Może ktoś jest bardziej oświecony? Ja daję 1/2 łyżeczki, ale chyba za mało...To dobrze, że robicie wymaz....bo może tego pneumokoka już tam nie maA esberitox ja też dawałam 1x w sezonie zimowym przez 6 tygodni. Fran zawsze się 'trzymał' jak go brał
![]()
Niestety jest jeszcze jedna inna cholera:-(
Fajnie, że napisałaś o Gerber. W takim razie będziemy kupować tylko Bobovitę i czasem Hipp. Nie ma nic gorszego niż żywność modyfikowana genetycznie. Nie wspomnę o MOM. Syf jakich mało.Dziewczyny,co do jedzenia słoikowego,to nie wiem czy pamiętacie,ale chyba jakoś troszke ponad rok temu,była taka głosna sprawa,mianowicie: do roznych koncernów,które zajmują się zywieniem naszych maluszków,rozesłano ankiety,w których m.in było pytania o stosowanie żywnosci GMO i MOM. NIestety Gerber wypadł najgorzej,bo olali ankiete,czyli ewidentnie mają coś na sumieniu!
Nikos super, ze nie ma pneumokokaA ta inna cholera to też nie wiadomo, czy powoduje katar u synka....może tylko se siedzi ;-)