Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak zapach nie teges, to może jakaś infekcja się wdała. Trzeba skontrolować.
Nie spal cala noc a my oczywiscie z nim! Non top na cycu, wyssal zrodelko do sucha i jeszcze wciagnal 70ml formuly. Spal po tym moze godzine i nie spi do tej pory! Jest popoludnie a on od wczoraj przespal z przerwami moze 4 godziny, lezy i sie rozglada a ja padam na twarz 
Porada lekarza: przemywac woda, przejdzie za kilka dni, jak nie to wrocic. Zapytalam o sole fizjologiczne, bo polskie mi sie koncza a on na to, ze nie ma czegos takiego w UK!!!!!!!!
A ja mam jakiegos terminatora!!!!Nie spal cala noc a my oczywiscie z nim! Non top na cycu, wyssal zrodelko do sucha i jeszcze wciagnal 70ml formuly. Spal po tym moze godzine i nie spi do tej pory! Jest popoludnie a on od wczoraj przespal z przerwami moze 4 godziny, lezy i sie rozglada a ja padam na twarz
Co do oczek to ten kraj mnie dobijePorada lekarza: przemywac woda, przejdzie za kilka dni, jak nie to wrocic. Zapytalam o sole fizjologiczne, bo polskie mi sie koncza a on na to, ze nie ma czegos takiego w UK!!!!!!!!
![]()

Czekam do 6 tygodnia, bo w tym okresie "wysypuje" dzieci alergia i potem będę się głowić co zrobić z dalszym karmieniem......
.