myszka1987
Mama Mikołaja:)
malinowa Mikołaj też robi raz dziennie i też wygląda jakby mu to sprawiało trudność a jest taka jak ma być... Myślałam, że to normalne i ze dzieci tak mają a to znaczy że ma problemy jakieś tak??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co ile godzin je??Nie chcę się mądrzyć, ale bierz dziewczyno tą skojarzoną.
Ja Kubę szczepiłam tymi darmowymi i tak biedny po nich cierpiał, że obiecałam sobie nie fundować tego drugiej dziecinie.
Wiem, że kasa to bardzo wany aspekt, ale naprawde warto!
MYSZKA1987-mi połozna kazała zakupić taką mała pseudo apteczke czyli leki w razie godziny W i w tym właśnie miały być czopiki na gorączkę EFERALGAN 80gr. a na przeziębienia typu nawet katarek,lub gdy ktoś w rodzinie w domu choruje to zapobiegawczo dla maleństwa podać CEBION,sól morską w aerozolu,maść majerankowa(trzymamy ją w lodówce),Oilatum na wysypki do kąpieli no i czopki VIBURCOL na różne takie dolegliwości kolkowe lub jak maluszek jest niespokojny.
Jak jest u was ze spacerami?? Ja wstyd się przyznać ale co kilka dni tylko wychodzę z Mikołajem....

Pindzia też je 120 mlMegamarion Zuzia Ci je już 125ml?? Jest w tym wieku co Mikołaj a on jada 60-90 maxCo ile godzin je??
Myszka nie daj się zwariować. Jeżeli Twój brzdąc przybiera na wadze te 100-200 g tygodniowo to jest wsio ok.
Nie przejmuję się...Pindziolec jest mega żarty od szpitala więc spoko..
czy Waszym też się czasem trzęsą rączki?
Odruch moro to właśnie wyrzucanie łapek gwałtowne, Mikołaj tak robi jak się na śnie czegoś przestraszy lub nakryje go kocykiem i dotknę mu skóry niechcący..