Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana niestety nic co pochodzi od krowy nie jest dozwolone. Nawet mięsko wołowe czy cielęcina. Nawet masło, ser biały.
Moja Leneczka ma raczej ostrą postać AZS, więc rygor musi być.

rady nie dam bo sama jeszcze sposobu nie opracowałam, dzisiaj np w ciągu dnia ani minuty w łóżku nie przespał, no i jedyny sposób to walczyć, zanaczy próbować odkładać, ale ja jestem twarda dopóki Borys nie wejdzie na wysokie obroty, wtedy go zabieram bo się boje że się zachłyśnie od tego płaczu i doooooopaa tak w ogole z newsow to obrazil sie na lozeczko w dzien i w nocy....Boziu jakie te dzieci maja sile przebicia...a tak na serio, probuje go odkladac a on krzycyz w nieboglosy, czy to moje dziecko takie uczulone na lozeczko? pocieszcie mnie pleeeese albo rade dajcie...
ani w dzień ani w nocy. przy mamusi tylko aaa no i ostatnio w bujaczku zasypia
masakra z tym jest bo zaśnie i jak chce ją przełożyć to krzyk jak by nie wiem co się działo. już nawet M wpadł na pomysł przymocowania masażera do łóżeczka żeby mała spała w końcu u siebie. z jednej strony dobrze jak jest w bujaczku bo coś przynajmniej mogę zrobić ale z drugiej masakra bo spać gdzie indziej nie chce