• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poradnik pielęgnacji dziecka

My na 3 szczepienie idziemy 5 kwietnia i aż się boję co to będzie bo tym razem 3 ukłucia.

Ankubator mojemu Maciusiowi też się zagwija jedno uszko i każdy daję mi dobre rady typu załóż mu opaskę raz założyłam ale jak spojrzałam na smutną minkę malutkiego odrazu mu ściągnełam i jakoś nie walczymy z tym specjalnie ale jak widzimy to nieraz mu je odwiniemy.

reklama
dziewczyny mam pytanie odnosnie pielegnacji zabkow jak o nie dbacie ? juz teraz>?my mamy jak narazie tylko 2 jeden juz taki wiekszy a 2 dopiero sie przebil ja jestem w tytm zielona a chce zadbac o zabki malej

Kota, ja podobnie, tyle że daję Miśce tą szczoteczkę do łapki i ona potrafi godzinę sobie sama nią drapać :D Oczywiście 100 razy szczoteczka jej wypada, albo wyślizguje się z łapek, ale jakoś sobie radzi :)

Mam pytanie, jako że jesteśmy posiadaczkami JEDNEGO ale jakże wspaniałego zęba ZWANEGO mleczakiem-jeszcze nie do końca się urodził ale już jest przebity... Pytanie: Myjecie ząbki dzieciom jakąś pastą? Uzbroiłam się już X czasu temu w takie specjalne szczoteczk dla niemowląt i nie wiem co i jak, na sucho tak myć?

Mam do Was pytanie. Czy wyparzacie dzieciom butelki, niekapki lub smoczki? Jak często to robicie. Ja to robię dosyć często tak mi się wydaje, 2 razy dziennie. Czasami raz.. Kiedy można przestać?Mam głupie wrażenie, że gdy nie wyparzę, a tylko umyję, to to jest NIECZYSTE ;/;/;/ NO TAK MAM...Zboczenie jakieś i mam wyrzuty sumienia, że nie wyparzyłam, a umyłam tylko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry