reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Porady na CITO!

reklama
Wczoraj Adasiowi pobierali krew. Nic nie lecialo. Dzis mam go napoic woda, lub herbatka, ale on nie chce tego pic. Myslicie, ze moge dac sok? :/

Cyc przed samym pobraniem

Limonka a co jest złego w 75 centylu? Moja Ola długo była z wagą koło 90, wzrostem 90-95, potem spadła z wagą na 75, obecnie koło 50, wzrost nadal w okolicach 90 i jest ok.najgorzej, jak np wzrost 10 a waga 90 lub odwrotnie, albo jak zaczyna szybko zmieniać centyle.

Ostatnia edycja:
limonka nie martw sie w ogóle. sprawdz tylko jak dziewczyny radzą siatkę wzrostową.
mojej koleżanki córka była okrąglutka. jak miała 10miesięcy pamiętam jak sie śmiali że można jej w fałdeczki wlożyć 5zł i go nie widać. troche późno zaczęla chodzić z powodu masy, ajkos ok 15miesiąca ale teraz ma 3 latka i jest chudziutka!!! spaliła jak zaczęła zwiedzać świat !

reklama
Dzięki :dziewczyny :) wiecie to nie chodzi o to ze jest na 75 centylu tylko ze znów skoczyła do gory i po prostu się zastanawiał czy dobrze ja karmie. Wzrost ciężko powiedzieć dzisiaj tesciowa mierzyła to wyszło ponad 70 cm a wiec poza górną granica siatki. Ale tatuś jest duży wiec myślę ze julkcia wdała się w niego. W diecie zmieniła jedynie częstotliwość dodawania kaszek. Na razie daje tylko do nocnego mleka klkeik.

Do góry