reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
ja jestem mgr ekonomi. pracuje w branzy telefonow komorkowych!
moja najwieksza pasja to podroze!!

Milka pytanka :-) :
1. w co oplaca sie inwestowac?
2. jaki bank prowadzi kredyty bez zaswiadczen pod hipoteke?

Miłka - a mojej beznadziejnej sytuacji co to ją znasz to naprawdę nie da sie nic zrobić? no już cipca dostaję. Kupujemy non stop coś na raty - non stop od kilku lat spłacamy te raty co miesiąc ok 1000 zł, a końca wykończenia domu nie widać...
Najlepszy byłby właśnie kredyt hipoteczny - bo tyle ile nam potrzeba to rata wynosiłaby 500zł i mielibyśmy gotówe na wszystko. a nie co roku nowe raty np na elewację itp.
Nosz kurfa mać. Scyzoryk się otwiera:baffled:

Dita juz tyle o Twoim domu wiemy.. a może jakieś zdjęcie domku.. ja marzę o domu z drewnianymi schodami ale to nierealne marzenia..:baffled:

Dita powiem Ci, że nie wiem jak wygląda z zabezpieczeniami w santanderze :no: ale jest tam opcja umów się z doradcą może istnieje jakaś możliwość a jak nie to zostaje Wam zwykły kredyt gotówkowy ale wtedy trzeba troche po bankach połazić i posprawdzać warunki...

a jak nie to pozostaje czekać aż babka...

Ciekawa jestem jak realnie wygląda.. ale i tak rewelacja..:tak::tak::tak:
Nie mówię o babce.. tylko o domu..hehe

reklama
Do góry