reklama
Kicia to zależy ile masz kasy i na jak długo
a jesli chodzi o bank ktory może Ci udzielić kredytu bez zaświadczenia to chyba Santander Consumer Bank - Kredyt hipoteczny
tylko tam masz pewne ograniczenia chyba musisz mieć 30% swojej kasy i kredyt do 150 000

a jesli chodzi o bank ktory może Ci udzielić kredytu bez zaświadczenia to chyba Santander Consumer Bank - Kredyt hipoteczny
tylko tam masz pewne ograniczenia chyba musisz mieć 30% swojej kasy i kredyt do 150 000
Miłka - a mojej beznadziejnej sytuacji co to ją znasz to naprawdę nie da sie nic zrobić? no już cipca dostaję. Kupujemy non stop coś na raty - non stop od kilku lat spłacamy te raty co miesiąc ok 1000 zł, a końca wykończenia domu nie widać...
Najlepszy byłby właśnie kredyt hipoteczny - bo tyle ile nam potrzeba to rata wynosiłaby 500zł i mielibyśmy gotówe na wszystko. a nie co roku nowe raty np na elewację itp.
Nosz kurfa mać. Scyzoryk się otwiera
Najlepszy byłby właśnie kredyt hipoteczny - bo tyle ile nam potrzeba to rata wynosiłaby 500zł i mielibyśmy gotówe na wszystko. a nie co roku nowe raty np na elewację itp.
Nosz kurfa mać. Scyzoryk się otwiera

Projekty dom�w STUDIO ATRIUM - Projekt domu GL 49 MIKO�AJ
zdjęcia wkleję jak mi się aparat z komputerem przeprosi
Mamy wykończony dół, zabieramy się za góre i elewację:-)
zdjęcia wkleję jak mi się aparat z komputerem przeprosi

Mamy wykończony dół, zabieramy się za góre i elewację:-)
Dita powiem Ci, że nie wiem jak wygląda z zabezpieczeniami w santanderze
ale jest tam opcja umów się z doradcą może istnieje jakaś możliwość a jak nie to zostaje Wam zwykły kredyt gotówkowy ale wtedy trzeba troche po bankach połazić i posprawdzać warunki...
a jak nie to pozostaje czekać aż babka...

a jak nie to pozostaje czekać aż babka...
reklama
Podziel się: