na płasko? że się nie da? a blokadą to z tego co wiem na kierownicy jest, czy to nie o to chodzi?Oprócz tego rozkładanie spacerówki na pasek. I brak ręcznej blokady przednich kół
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na płasko? że się nie da? a blokadą to z tego co wiem na kierownicy jest, czy to nie o to chodzi?Oprócz tego rozkładanie spacerówki na pasek. I brak ręcznej blokady przednich kół
To chyba zależy od wózka. My nadal używamy spacerówki z 2w1 i bardzo ją lubimy (mamy muuvo quick SE). Owszem, mamy też drugą lekka spacerówkę ale to dlatego że dużo latamy i akturat do samolotu jest nam wygodniej brać lekki wózek, natomiast jakbym miała używać tylko jeden to zdecydowanie ten z zestawu 2w1 jest stabilniejszy.Ogolnie. Wozki 2w1 średnio się nadają potem jako spacerówki. Na początek super, ale potem jak masz już dziecko kolo 1,5 roku to warto wymienić na coś lżejszego i mniejszego.
na płasko? że się nie da? a blokadą to z tego co wiem na kierownicy jest, czy to nie o to chodzi?![]()
To bierz jak dają. I skoro odpada wam zakup wózka to kupcie nowy fotelik sami. Na bezpieczeństwie się nie oszczędza, na życiu i zdrowiu dziecka tym bardziejpróbowałam już przeforsować pomysł używanego wózka i dodatkowo fotelika, ale nie przeszedł.. oni sobie za cel postawili, że ogarniają wózek i nie ma w ogóle dyskusji. Oczywiście usłyszałam, że to nasza decyzja i ma nam sie podobać, ale takim tonem, że w pięty poszłomoja matka to dyktator, uwierzcie mi, że ta sprawa jest nie do wygrania. A gdybym nie daj boże wybrała inny i coś by mi nie pasowało. Do końca życia bym słuchała.
A to Ty jestes matką czy oni?próbowałam już przeforsować pomysł używanego wózka i dodatkowo fotelika, ale nie przeszedł.. oni sobie za cel postawili, że ogarniają wózek i nie ma w ogóle dyskusji. Oczywiście usłyszałam, że to nasza decyzja i ma nam sie podobać, ale takim tonem, że w pięty poszłomoja matka to dyktator, uwierzcie mi, że ta sprawa jest nie do wygrania. A gdybym nie daj boże wybrała inny i coś by mi nie pasowało. Do końca życia bym słuchała.