reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Na pewno Iza otzrymasz duuuzo informacji o bobasku i ciąży,ja mam zajęcia za tydzień w poniedzialek bo wczoraj było swieto i zajęć nie było chyba...

reklama
to faktycznie buuuu  :mad:  nie wiem czemu Agutko Ci nie działa...ja klikam i  jest.... :mad: moze spórbuj z paluszka wklepać  :)

Ja sie dzisiaj dowiedzialam ,ze Nikus jest DUZY .
To dlatego mam takie wielkie brzucho !

. Wyglada na to,ze bede musiala miec CC .
No i dobrze ...... w sumie to chyba mniej stresujace niz czekanie na naturalny porod. Bo na CC to sie trzeba umowic jak na wizyte u lekarza.
I tylko dluzej sie goi ( do 6 tyg ) i blizna zostanie. No ale trudno...

Wazne,ze wiem,ze wszystko z niuniem w porzadku

No to widze ze problem sie sam rozwiazal Kaju, bo chyba chcialas cesarke tez z innych powodow!!!

Kaju blizną się nie martw bo jest bardzo mała i bardzo nisko, przynajmniej moje znajome właśnie takie mają. Jak się nie robi bardzo skąpych fryzurek (wiecie gdzie...) to nie widac nawet ;) ;D Wiem z opowiadań nie zaglądałam im w majty :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Kreciku - to prawda. Zastanawialam sie nad wyborem , ktory sie dokonal za mnie . Kamien z serca ;)

Kasiek , juz chyba wolalabym sie obnosic z blizna niz z afro O0 hahhahhaa

Do góry