Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obejrzałam i przeżyłam! Bez traumy. No ale lekarzowi łatwiej na takie rzeczy patrzeć, bo niejedno w trakcie studiów i stażu widziałam. Jedno mi się wydaje jakieś takie nienaturalne, to że ta kobieta leży tam tak spokojnie i nawet się nie ruszy podczas zakładania tych kleszczy!!!
bez traumy :O :O :O
ty włącz jeszcze raz i popatrz jak jej się skóra naciąga :O
Ja to samo do mojego męża "dlaczego ona nie wrzeszczy?"![]()
Mój nie może patrzeć jak w TV krew pobierają 
... w dodatku o 24 w nocy i jak sama siedzę w domu, bo mąż jutro będzie... Ale powiem tak, oczywiście nie polecam nikomu o słabych nerwach! Mnie chyba najbardziej ruszyło to takie bezlitosne gmeranie tam, jak w jakimś worku, albo zwierzaku zabitym...
Jakaś taka znieczulica tego lekarza miałam wrażenie... No i moment nacięcia krocza jakaś makabra
!!! Mam nadzieję, że teraz to inaczej wygląda

Dagmar, Twój mąż to widział?Mój nie może patrzeć jak w TV krew pobierają
![]()
hmmm jak zobaczyłam link to jakoś go nie otworzyłam, a potem zniknął mi z oczu bo już następne strony się pojawiły... Ale tyyyyle piszecie na temat tego filmiku, że co zrobiłam???!!! OBEJRZAŁAM w końcu... w dodatku o 24 w nocy i jak sama siedzę w domu, bo mąż jutro będzie... Ale powiem tak, oczywiście nie polecam nikomu o słabych nerwach! Mnie chyba najbardziej ruszyło to takie bezlitosne gmeranie tam, jak w jakimś worku, albo zwierzaku zabitym...
Jakaś taka znieczulica tego lekarza miałam wrażenie... No i moment nacięcia krocza jakaś makabra
!!! Mam nadzieję, że teraz to inaczej wygląda
![]()
choć na żywo to już pewnie nie byłabym taka twarda.