Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
jak ja rodzilam sebastiana to trafilam na taka cudowna polozna ze nagrode nobla moglabym jej dac to dzieki niej nie zrbiono mi bez powodu cesarki za co jej bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!! poprostu dostałam ją z przypadku!!!!!!!!! poszlam rodzic i ona juz tam byla jest Zlotą kobieta !!! Pomagała jak moze trzymała na duchu takiej poloznej zycze kazdej rodzacej kobiecie!! Mąz uczestniczyl w miom porodzie pomagał a dla niej to bylo tez cos przyjemnego jezeli maz mi pomagał....Mam nadzieje ze gdy pojde rodzic drugiego obbaska to tez na nią przypadkowo trafie!!!!!!!
Wiecie co jest najgorsze....ze strasznie duzo złych słow słyszałam na temat szpitala w jeleniej gorze ze wlasnie polozne sa do kitu i ze sa nie mile....nie spotkalam sie z nie milymi lekarzami albo poloznymi na porodowce....
A jezeli chodzi o taka polozna co potem przychodzi do dzidzi po urodzeniu to akurat pracowala w tym szpitalu i sama do mnie przyszła tez swietna kobieta a wczesniej mnie pytali gdzie mieszkam i czy mamy przychodnie i oni juz to załatwieli
) wiec nie bedzie z tym problemu 
Wiecie co jest najgorsze....ze strasznie duzo złych słow słyszałam na temat szpitala w jeleniej gorze ze wlasnie polozne sa do kitu i ze sa nie mile....nie spotkalam sie z nie milymi lekarzami albo poloznymi na porodowce....
A jezeli chodzi o taka polozna co potem przychodzi do dzidzi po urodzeniu to akurat pracowala w tym szpitalu i sama do mnie przyszła tez swietna kobieta a wczesniej mnie pytali gdzie mieszkam i czy mamy przychodnie i oni juz to załatwieli
No ale faktycznie zamieszanie z tym znieczuleniem jest 

szkoda mi by było na znieczulenie tyle kasy