• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Gaja Dzięki kochana :** Ty masz za to ekstra figurę, jakbyś w ogóle w ciąży nie była :) Przepraszam, że tak szybko uciekłam, ale musiałam Łukasza z urodzin, z fikolandu, odebrać... Alunia nie spała, grzecznie leżała bo lubi jeździć autkiem :) Teraz za to przebiera nogami jakby jechała na rowerze i cieszy się :)
Co do testów na alergię to nie wiem czy gdzieś robią testy takim maluchom...Ja miałam problem żeby zrobić je 3-letniemu Łukaszowi, jedynym który to zrobił był dr Midloch (na nfz, ze skierowaniem), przyjmował na Walczaka, nie wiem czy jeszcze tam praktykuje...

Aga co do moich kg to może przemilczmy temat...(5,5kg zostało, a zrzucić chcę 10!!!), waga spada tiptopkami :( A powiedz kochana kiedy na ten zabieg idziesz??

Larvunia a jak migrena?? Mam nadzieję, że już dziś lepiej??!! :**

Buziaczki dla Was od moich Robaczków :**

DSCN4288.jpg

3 dni meczyla migrena, juz dosc kochana ;-)
Dzis sama w domku bede sie lenic.... jak milo :-p
mezulek synka zabiera do moich rodzicow a sam do pracy jedzie, beda wieczorkiem dopiero.
I co ja bede robic...., dywan wypiore i okno umyje w duzym pokoju ;-)
Moze w sypialni komode przestawie i lozeczko w inne miejsca cos mi tam nie pasuje ;-) Bede rzadzic heheheheheeh :-D

Ostatnia edycja:
Larvunia my to wczoraj całe mieszkanie przemeblowaliśmy :) Bo też mi nie pasowało :-) Młody dostał większy pokój, bo cisnął się bidulek w malutkim...w sumie na sypialnie jest ten mały jest idealny no i łóżeczko z komodą też się zmieściło, a Łukasz w końcu ma gdzie się bawić...ehhh...tak to jest w blokach...ciasnota!!

Kasiulem no wlasnie nie wiem czy zdaze przemeblowac, bo moja mama zadzwonila wlasnie ze przyjada do mnie po 16.00, bo niechca bym sama siedziala z brzuchem :sorry2: No a przy nich nie poprzestawiam bo beda sie drzec na mnie :sorry2:
Chlopaki juz do g-wa pojechali a ja zajadam mielonego z wczoraj tak mnie ssanie wzielo i zaraz zagryze lodem rozkiem toffi :-D

edit:
kochana ja tez niby w na wsi a w bloku mieszkam, ale mam 3 pokoje i juz sie boje ze jak mloda dorosnie (heheh sie nei urodzila jeszcze a ja juz sie glowie) i bede musiala jej swoja sypialnie oddac ;p

Lałam jak mi mama powiedziala ze Fruciowi mojemu chca zrobic niespodzianke i pojezdza dzis z nim tramwajem blahahahah, dla mlodego to atrakcja ;p i na bulwar maja isc i na jakis sport.. nie wiem co tam sie dzieje w g-wie nawet.

Ostatnia edycja:
Larvunia są dni Gorzowa, ale nawet też nie wiem co się tam dzieje, bo nie byłam...ale za to dokładnie rok temu (pamiętam jak dziś), dowiedziałam się, że jestem w ciąży :))

Mój Łukasz też uwielbia tramwaje, zna chyba wszystkie jakie jeżdżą po Gorzowie, na dzień dziecka nawet zażyczył sobie tramwaj...

Dni Gorzowa, heheh
poszłam z ciekawości zobaczyć, trafiłam na Boysów, raptem 40 min śpiewali na dodatek mieszankę hitów disco nie wszystkie swoje, ogólnie fajnie. potem się zmyłam bo dla mego maluszka było chyba za głośno bo zaczęło mnie tak w brzusiu kuć. może to maluszek mnie kopał:)

nie wiem gdzie co sie dzialo, ale moj Fruciu byl z dziadkami na placu jana pawla i bral udzial w jakis konkurancjach dla dzieci i nawygrywal jakies pilki i czekolady i balony hehe, mlody uradowany na maxa i wybawiony. Ciesze sie ze go dalam dziadkom dzis :tak:;-)
Wlasnie wracaja moj mezus z synkiem z g-wa. Stesknilam sie za synkiem ;-)

Kasiulem jakie twoje skarby podobne. Łukaszek już ma pewnie branie u lasek w przedszkolu. ale wygląda już na 1 klase. a Alutka taka śmieszna. i oczka maja takie same. Ja już chce chyba drugie dziecko... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry