• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Aga zależy co chcesz robić, my chcemy sam obiad, ciasto i kawa, bez przystawek i alkoholu. Jeszcze nie byłam ustalać menu, ale wyjdzie coś koło 50zł za osobę za obiad plus do tego chyba ciasto...i też w sierpniu 21 :)
W Pintalu jest ten plus że płaci się tylko za jedzonko, nie płaci się za wynajęcie sali ani za kelnerkę.
Gaja ja też tam miałam przyjęcie weselne, może rzeczywiście nie było jakoś strasznie dużo jedzenia, ale było smaczne, a atmosfera naprawdę fajna :)
Ucałuj Wiktorka :** bidulek od urodzenia tyle się musi namęczyć :( a do tego za każdym razem każdy mówi co innego...echh..

reklama
gaja koleżanka mi niedawno mówiła, że jej synek też miał ciągle jakieś problemy skórne i lekarz kazał jej ściągać trochę mleka i smarować twarz dzidziusia i podobno wszystko zeszło...także przekazuję dalej może zadziała i u ciebie...

a mojej niuni wiązadełka się robią bo swędzą ją dziąsła, ciągle pcha rączkę i się denerwuje....Kasileum ty smarowałaś czymś Ali? Gaja i Future waszym też już dziąsełka dokuczają?

A mam pytanie jeszcze do ciebie Kasileum, powiedz czy oni u tego Pintala pozwalają mieć własną wódkę?

Aga niczym Ali nie smarowałam, ale jutro idę kupić jakiś żel chłodzący i gryzaczki jak znajdę też takie co do lodówki się wkłada (może kupowałaś??), bo jest masakra!! Całe rączki w buzi...i nerwy bez przerwy!!

W Pintalu jak wyjdzie Ci stawka za osobę 50zł i więcej to możesz mieć swój alkohol, soki, owoce i takie tam...jeżeli mniej to musisz zaopatrzyć się u nich.

Aga moja siostra miala swoja wodke na weselu..podobnie soki i zadnego korkowego nie placila. A co do dziaselek. Moj od zawsze lapki do buzi pchal jak nie mial smoczka..ale zauwazylam ze sie strasznie zaczal slinic..czasami jak smaruje mi buzke w srodku zelem na plesniawki (zeszly mu juz cale) to mnie gryzie.
Pomysl z mleczkiem moze i dobry ale nie mam mleka juz od miesiaca ponad.

Bylam dzisiaj z Malym na grillu :) Spal caly czas :) Troszke poplakal bo sie nic nie dzialo..zeby on spal na dworku to musi caly czas byc w ruchu..ale wkoncu siostra wziela go na rasie i spal u niej ;)

dzięki dziewczyny zadzwonię tam dzisiaj i jak mają wolny termin to też zarezerwuję :)

Kasileum mam te co wkłada się do lodówki (nie kupowałam znajomi poprzynosili z prezentami :) to wypróbuję...

fajnie dziś chłodno, to polecimy na spacerek :)

wyobraźcie sobie, że moja nawet już w wózku nie lubi jeździć :((( tylko jak śpi a jak się obudzi to histeryczny krzyk żeby ją wyciągnąć.... :(((

też robię w Pintalu :))) dzwoniłam i zarezerwowałam :) byłam tam kiedyś raz i nie pamiętam jakie są sale ale wolna była konferencyjna i na tą mnie babka zapisała, nie wiecie czy fajna jest?

reklama
Witajcie drogie mamusie!:-)
Mam na imię Kasia i zaczynam 15tydz. ciąży. Prawie rok staraliśmy się z mężem o bobaska i kiedy wreszcie zobaczyłam 2 kreski na teście zwariowałam z radości!:-D
Szukając informacji na temat porodu znalazłam to forum. Przeczytałam wszystko i powiem Wam że taka wymiana informacji jest bardzo przydatna dla przyszłych mam. Z racji tego że moją ciążę prowadzi dr Kozber, to poród będzie w Gorzowie, ale nie ukrywam boję się. Dam radę, bo przeżyję wszystko aby moje maleństwo przyszło całe i zdrowe na świat, ale w środku na myśl o porodzie aż włos mi się jeży. :-) Termina mam wg OM na 10grudnia, a wg USG 5grudnia, więc jeszcze trochę czasu mam na przygotowania.
Wiecie może czy można mieć swoją położną przy porodzie, czy u nas w Gorzowie są jakieś sprzeciwy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry