reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Kinga , ja czasami chciałabym żeby moja zjadła mleczko z butelki...ale mogę sobie tylko pomarzyć...
...

kochana to samo jest u mojej ale jak byłam w szpitalu to teściowa (bo pilnowała małej z mężem) wpadła na pomysł żeby jej podać jak śpi i wyobraź sobie że zjadła! :) także możesz wypróbować na swojej :)))
ja teraz mojej wciskam smoka jak ją dziąsła swędzą...jest zainteresowana ale raczej gryzieniem go, no ale może się w końcu przekona ;)

Kasileum co do zdjęcia to ja sama jej robię :)) potrzebowałam jakiś ładnych do zaproszeń na chrzest, bo zamówiłam foto-zaproszenia przez internet... :) i poszalałam...
a czuje się nawet b. dobrze, nie ma porównania z nacięciem krocza, boli wiadomo trochę ale to raczej taki swędzący ból... ;) szybciutko poszło w 20 min byłam już po wycięciu, a sama narkoza rewelacja, anestezjolog podał mi lek dożylnie jedną dawkę poczułam że robię się mega senna a potem już totalna amnezja :-) no i jeszcze tego samego dnia wyszłam do domku, zakręcona trochę ;) i teraz czekam na wynik będzie za ok 3 tygodnie i z tym wynikiem do ginekolog (zbadanie histopatologiczne wycinka).

dzięki dziewczyny, właśnie nie chce przegapić szkoły rodzenia, wiem że to dopiero 18 tc ale czas tak leci:) napewno skorzystam

Aneczka ja zaczynałam szkołę rodzenia od 22 tc :) także niedługo możesz zacząć, fajnie jak sobie przypomnę jak to było w ciąży to aż mi się lepiej na serduchu robi...i powiem ci, że cała ciąża minęła mi jak jedna chwila...a najbardziej brakuje mi tego jak dzidzia się ruszała...cudowne uczucie! Teraz za to mogę przytulać i całować... :-D

hej wam, u mnie niestety w przychodni nie ma szczepionek, dlatego kazali kupować, zamówiłam 6 w1 trudno, chciałam jeszcze rota wirusy ale cholera tyle siana nie wiem skąd wezmę.
dziewczyny a kiedy dostałyscie pierwsze macierzyńskie??? bo u mnie cisza:( a siana brak

reklama
Future a może wzięłaś 6w1? bo cena by się zgadzała i przy tej właśnie szczepionce jest jedno wkłucie, przy 5w1 dwa wkłucia...choć zapewne wiesz co małej podali... :) jak za 3w1 to bardzo drogo... :/ a w Stilonowskiej brałaś (przychodnia dobre zdrowie?)

Do góry