reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej, no nie było mnie jeden dzień a tu si eporobiło, powyjeżdzały baby haha.
my narazie w domku, ale niebawem zcazynamy wakacjowanie.
haha, wczoraj (albo przedwczoraj, nie pamiętam) kąpałam się rano z moją niunią w wannie. napuściłam duuuuzo wody, i mała taplała się ze mną, powiem wam, ze normalnie pływa jak Zabka. śliczna moja stokrotka tak przebierała nogami, jak prawdziwy pływak. pod koniec sierpnia chcemy jechac na Tropical island wiec już się nie boję. bedzie pływanie na całego
haha...bardzo sie cieszę. aha, LArvunia dla Ciebie :
Tropical Islands > Goście > Atrakcje
my narazie w domku, ale niebawem zcazynamy wakacjowanie.
haha, wczoraj (albo przedwczoraj, nie pamiętam) kąpałam się rano z moją niunią w wannie. napuściłam duuuuzo wody, i mała taplała się ze mną, powiem wam, ze normalnie pływa jak Zabka. śliczna moja stokrotka tak przebierała nogami, jak prawdziwy pływak. pod koniec sierpnia chcemy jechac na Tropical island wiec już się nie boję. bedzie pływanie na całego
Tropical Islands > Goście > Atrakcje
aga_80
Fanka BB :)
Future a moja nauczyła się podnosić dupcie do góry i chlapie w wannie
))) tak się ostatnio uśmiałam, bo ona z taką poważną miną chlapie a łazienka pływa
kilka dni temu przewróciła się z pleców na bok
no i już urzęduje na całego pod matą i pod karuzelką - uwielbia je
A ta wyspa rewelacja - ja planuję tam pojechać ale jak Lenka będzie większa (globtroterka to z niej nie jest, więc jak będzie większa to może się uda...

A ta wyspa rewelacja - ja planuję tam pojechać ale jak Lenka będzie większa (globtroterka to z niej nie jest, więc jak będzie większa to może się uda...
ceny za caly dzien niby oki, lecz dla mnie i tak za drogo
Ale wyspa wyjechana w kosmos Future
Pozazdroscic takiego wyjazdu kochana, bawcie sie tam dobrze, bo widze extra tam 
moze ja jak sie cieplej zrobi pojde na basen z dziecmi :-) no niech mi sie tylko dupa wygoi ;-)

moze ja jak sie cieplej zrobi pojde na basen z dziecmi :-) no niech mi sie tylko dupa wygoi ;-)
aniolek-86
Madziula :P
Witajcie Mamusie.
Od kiedy Wasze Maluszki zaczęły interesować się karuzelą do łóżeczka?
Bo chyba nie warto jej montować od razu?
Pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki bo dziś po 15:00 wizyta u lekarza..
Od kiedy Wasze Maluszki zaczęły interesować się karuzelą do łóżeczka?
Bo chyba nie warto jej montować od razu?
Pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki bo dziś po 15:00 wizyta u lekarza..

FutureMummy
hej aniołek. moja mała zaczęła wodzić oczkami jak skończyła jakoś 2 miesiące. ale to było takie mimowolne. dopiero teraz jak kłade do łóżeczka to sie domaga melidyjek bo ej nudno. ale nie zawsze włączam karuzele, mam też pianinko na łózko fisher price
FISHER PRICE PIANINKO DO ŁÓŻECZKA SUPER ZABAWKA (1679520236) - Aukcje internetowe Allegro
i to też świetnie się sprawdza.
mała wariuje tyłek podrzuca i tańczy normalnie.
karuzele mam z rybkami i też fajna, ale bardzo szybko tracą się baterie i melodia się zniekształca.
włączam tez piosenki dla dzieci i kołysanki na cd, no ale tu nie ma jak się interesować, bo nie widzi. ale kupiłam też w ikei, za jakies grosze, (15zl??) takie wiszące coś, biedronka, motylek, żuczek, ważka, razem na listku. i sie wiesza nad głową. ale minus jest taki, ze trzeba poruszac co chwila, bo jak sie mojej zatrzymuje, to pisk niesamowity...
edit:
znalazlam:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90176759
FISHER PRICE PIANINKO DO ŁÓŻECZKA SUPER ZABAWKA (1679520236) - Aukcje internetowe Allegro
i to też świetnie się sprawdza.
mała wariuje tyłek podrzuca i tańczy normalnie.
karuzele mam z rybkami i też fajna, ale bardzo szybko tracą się baterie i melodia się zniekształca.
włączam tez piosenki dla dzieci i kołysanki na cd, no ale tu nie ma jak się interesować, bo nie widzi. ale kupiłam też w ikei, za jakies grosze, (15zl??) takie wiszące coś, biedronka, motylek, żuczek, ważka, razem na listku. i sie wiesza nad głową. ale minus jest taki, ze trzeba poruszac co chwila, bo jak sie mojej zatrzymuje, to pisk niesamowity...
edit:
znalazlam:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90176759
Ostatnia edycja:
mamaFranusia
Aniołek ja też nie kupowałam na początek karuzeli, myslę, że podobnie jak Future zakupimy po dobrym miesiącu, w ogóle na początek nie kupowałam żadnych zabawek, tylko pluszowego misiaka
Ja już na finiszu, mam niezłe bóle od kręgosłupa i ból w pachwinach... zbliża się wielki finał
) no i emocjonalnie jakkoś dziwnie, poddenerwowana i drażliwa się zrobiłam no i boję się, że mogę za późno do szpitala pojechać, bo przeoczę pierwsze skurcze.
No i jeszcze zgłupiłam pod koniec ciąży, od zawsze byłam blondynką, a kilka dni temu ubzdrurałam sobie, że chcę coś zmienić i przefarbowałam właosy na ciemny kolor , SZOK, nie mogę się przyzwyczaić i jestem strasznie zła na siebie! Jakaś masakra :-(
pozdrowienia dla wszystkich mam i dzidziusiów
a to brzuszek z 8 m-ca, ja i mój J. teraz jestem duzo większa
Zobacz załącznik 366870 Zobacz załącznik 366871
Ja już na finiszu, mam niezłe bóle od kręgosłupa i ból w pachwinach... zbliża się wielki finał
No i jeszcze zgłupiłam pod koniec ciąży, od zawsze byłam blondynką, a kilka dni temu ubzdrurałam sobie, że chcę coś zmienić i przefarbowałam właosy na ciemny kolor , SZOK, nie mogę się przyzwyczaić i jestem strasznie zła na siebie! Jakaś masakra :-(
pozdrowienia dla wszystkich mam i dzidziusiów
a to brzuszek z 8 m-ca, ja i mój J. teraz jestem duzo większa
Zobacz załącznik 366870 Zobacz załącznik 366871
FutureMummy
aaaaaaaaaa mamoFranusia ja też miała ból w pachwinie, i za 3 dni urodziłam. ale jeszcze dzie n wcześniej umyłam okno...haha
co do zdjęć, to nie można otworzyć. ale fajnie, już jesteś na końcówce....coraz nas więcej...kto następny???
co do zdjęć, to nie można otworzyć. ale fajnie, już jesteś na końcówce....coraz nas więcej...kto następny???
mamaFranusia
ojejejuuu za 3 dni!!! ale mam nerwy
kurcze u mnie zdjęcia się otwierają
kurcze u mnie zdjęcia się otwierają
reklama
aniolek-86
Madziula :P
Future śliczne to pianinko. Bardzo mi się podoba. Ja niestety miałabym problem z jego przymocowaniem, bo mam łóżeczko turystyczne.
Kupiłam karuzelkę, bo trafiłam w promocji w Kauflandzie jakiś czas temu... taka zwykła Canpola. Kołysanki też już mam na płytce, także myślę, że to wystarczy. Zresztą okaże się w praniu. Buziaki i dziękuję za poradę
PS. chciałam Wam pokazać wózeczek dla mojego Kubusia..

A to mój brzusio pod koniec 7 miesiąca ciąży :

Kupiłam karuzelkę, bo trafiłam w promocji w Kauflandzie jakiś czas temu... taka zwykła Canpola. Kołysanki też już mam na płytce, także myślę, że to wystarczy. Zresztą okaże się w praniu. Buziaki i dziękuję za poradę
PS. chciałam Wam pokazać wózeczek dla mojego Kubusia..

A to mój brzusio pod koniec 7 miesiąca ciąży :